Rensa webbhistorik, kakor och sparad data på Firefox OS

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 85699
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt till svenska
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

När du surfar på webben kommer din webbläsare hjälpsamt ihåg mängder av information om de webbplatser du har besökt.

I artikeln beskrivs hur du rensar webbhistoriken, kakor och lagrad data.

Rensa historik

Använd denna funktion om du vill att Firefox ska glömma de webbplatser som du har besökt.

1. Öppna webbläsaren Firefox.
  2. Tryck på fliken bredvid adressfältet.
    browser-tab
  3. Tryck på kugghjulsikonen gear iconfxos gear.
  4. Tryck på knappen Rensa webbhistorik och sen på OK för att bekräfta.

Rensa kakor och lagrad data

Denna funktion raderar inställningar som webbplatser har lagrat om ditt besök, inklusive inställningar du har angett för den webbplatsen.

1. Öppna webbläsaren Firefox.
  2. Tryck på fliken bredvid adressfältet.
    browser-tab
  3. Tryck på kugghjulsikonen gear iconfxos gear.
  4. Tryck på knappen Rensa kakor och lagrad data och sen på OK för att bekräfta.