Hur man installerar X-Ray Goggles

För att installera X-Ray Goggles, allt du behöver göra är att lägga till det i bokmärkesfältet.

Aktivera bokmärkesfältet

Beroende på vilken webbläsare du använder, finns det lite olika sätt att göra det möjligt att använda bokmärkesfältet (kallas "Bokmärkesfältet" i Chrome och Safari eller "Fältet favoriter" i Internet Explorer).

Om du använder Firefox på Windows eller Linux:

• Högerklicka på en tom del av flikavsnittet och välj Bokmärkesfältet i popup-menyn.

Om du använder Firefox på Mac

• På menyraden klickar du på Visa väljer Verktygsfält och välj sedan Bokmärkesfältet.
    enable bookmarks toolbar for mac

Dra knappen för X-Ray Goggles bokmärkesfältet

Besök installationssidan för X-Ray Goggles och dra den gula aktiveringsknappen till bokmärkesfältet.

X-ray button in Mac toolabar

Remixa webben!

När du besöker en webbsida som du vill remixa, klicka på knappen för X-Ray Goggles och börja mixtra. Här finns fler detaljer om hur man gör det.