Hur du lägger till och tar bort bokmärken i Firefox för iOS

Bokmärk enkelt dina favoritsidor så att du kan besöka dem senare.

Tips: Om du konfigurerar Firefox Sync kan du komma åt samma bokmärken på andra enheter.

Bokmärk en sida

1. Öppna webbsidan du vill bokmärka.
  2. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

3. Tryck på lägg till bredvid Bokmärken.

Ta bort ett bokmärke

1. Öppna den bokmärkta sidan.
  2. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

3. Tryck på Ta bort bredvid Bokmärken.
Från din bokmärkeslista:

Du kan också ta bort ett bokmärke från din bokmärkeslista. Svep åt vänster på bokmärket från din bokmärkeslista.

deletebookmarksios

Flytta eller redigera ett bokmärke

1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

2. Tryck på Bokmärken.
  3. Gå till mappen där ditt bokmärke eller mapp finns.
  4. Tryck på Redigera i det nedre högra hörnet.
  5. Tryck på mappen eller bokmärket som du vill redigera.
    • Tryck på fältet Titel eller URL för att redigera dem.
    • Tryck på mappen för att bläddra i andra mappar där du vill att ditt bokmärke eller mapp ska sparas.
  6. Tryck på Klar.