Support för avslutat Hello i Firefox 49

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 131766
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Ändra lite
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Den 13 September 2016, kommer Firefox Hello att avslutas och tas bort från Firefox. Detta kommer att ske automatiskt när du uppdaterar Firefox till version 49 -- inga extra åtgärder kommer att behövas.

Firefox Hello har avslutats och tagits bort från Firefox i och med version 49. Detta skedde automatiskt när du uppdaterade till Firefox version 49 -- inga extra åtgärder behövs.

Här är några alternativ till Hello. Vi hoppas att du kommer att hitta någon du tycker om:

• Talky: Erbjuder både video och skärmdelning med hjälp av WebRTC.
  • Cisco Spark: Skapa rum för videosamtal, gruppmeddelanden och delning.
  • Appear.in: Gruppvideosamtal för upp till åtta personer.
  • Jitsi Meet: Gruppvideosamtal samt skärmdelning med hjälp av WebRTC.

Tack för att du har stöttat Hello beta. Vi kommer att fortsätta utveckla och förbättra WebRTC (Web Real-Time Communications), den underliggande teknologin för Hello.

Om du behöver hjälp med något av dessa alternativ, var snäll och kontakta dem direkt.