Flash 11.3 spelar inte videoklipp i Firefox

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Firefoxanvändare med både Flash 11.3 och RealPlayer installerade har anmält att Flash-filmer eller spel på sajter som Facebook eller YouTube kan visas som svarta, vita eller gråa och orörliga rutor. Detta kan fixas genom att uppdatera till den senaste versionen av RealPlayer.

OBS! Denna artikeln berör endast Windows och Mac.

Lösning 1: Om Du har RealPlayer installerad - uppdatera den

1. Ladda ner senaste versionen av RealPlayer från real.com
  2. Dubbelklicka på den installeringsapplikationen som Du laddade ner och följ instruktionerna.

Lösning 2: Nedgradera Flash

Om uppdateringen av RealPlayer inte löste problemet eller Flash ändå fortfarande kraschar, bör Du avinstallera Flash 11.3 och nedgradera till Flash 10.3 or 11.2. Du kan hitta stegen för nedgradering av Flash i: Adobe Flash plugin has crashed - Prevent it from happening again

REDIRECT [[Mall:DelaArtikel]]

Dela artikeln: http://mzl.la/179eZLy

Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln: djst, papazuluse. Du kan också hjälpa till - ta reda på hur.