Firefox kunde inte uppdatera - hur man uppdaterar manuellt

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 79213
  • Skapad:
  • Skapare: Wizu
  • Kommentar: Translated from English to Swedish - Did not update pictures
  • Granskad: Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringskälla
Revideringsinnehåll

Firefox försökte nyligen att uppdatera till den senaste versionen, men någonting gick fel. Du kan fortfarande skaffa den nya versionen av Firefox genom att ladda ner och installera en ny kopia. Här visar vi hur man gör.

Ladda ner och installera Firefox manuellt

1. download firefox win Ladda ner en ny kopia av Firefox.
  2. Klicka på Nedladdningshanterarens ikon Blue Download Fx 20 Mac i det översta högra hörnet på Firefox och välj din senast nedladdade fil för att börja installationen.
  3. Stäng Firefox, och sen klicka Run på installeraren.
    run installer
  4. Följ instruktionerna för att installera Firefox. Den nya versionen av Firefox kommer att starta automatiskt och ersätter den gamla versionen.
  1. mac download Ladda ner en ny kopia av Firefox.
  2. Välj Öppna med när du blir uppmanad av dialogrutan.
    runfirefox mac
  3. I rutan som öppnas, dra Firefox ikonen till ‘’Program’’ mappen.
    firefox mac folder
  4. Ett meddelande kan varna dig att Firefox redan finns i den mappen. Klicka Ersätt för att ersätta nya Firefox med den gamla.
  5. Kom ihåg att lägga till en genväg till Firefox i din Dock så att du lättare kan nå programmet senare.

Försök först att installera Firefox genom din specifika distributions pakethanterare (vänligen hänvisa till deras dokumentation). Om det inte fungerar, pröva det här:

1. download linux Ladda ner en ny kopia av Firefox.
  2. Välj Öppna med i dialogrutan:
    open firefox linux
  3. Från din filhanterare, öppna det arkiverade innehållet i en mapp, som t. ex. användarens hemma mapp. En ny mapp vid namn Firefox kommer att skapas där.
  4. Stäng Firefox webbläsaren, och öppna sedan den nya Firefox mappen. Dubbelklicka på Firefox ikonen för att starta den nya versionen av Firefox.
  5. Lägg till Firefox i din desktop eller ditt aktivitetsfält så du kan enklare nå programmet senare.
Firefox för automatiskt över dina bokmärken, historik, och hemsidors preferenser till den nya versionen. Du behöver inte själv importera eller exportera detta.
Fel operativsystem eller språk? Besök Ladda ner Firefox för att ladda ner Firefox till andra operativsystem eller språk.

Har du fortfarande problem?

Vår support grupp finns redo att hjälpa till. Klicka på knappen nedan och skicka din fråga till vårt support forum.
Get Help