Firefox-konton bytt namn till Mozilla-konton - Vad du behöver veta

Varför namnbytet?

Under åren har Firefox-konton utökat sin roll utöver att bara vara en autentiseringslösning för Firefox Sync. Den fungerar nu som Mozillas huvudsakliga autentiserings- och kontohanteringstjänst för ett brett utbud av produkter och tjänster och stödjer miljontals aktiva kontokunder globalt. Som sådan återspeglar det ursprungliga varumärket "Firefox" inte längre korrekt den breda omfattningen av Mozillas erbjudanden. Syftet med namnbytet är att skapa en mer konsekvent varumärkesupplevelse på alla Mozilla-ytor, vilket ökar medvetenheten om portföljen av Mozilla-produkter.

Behöver jag vidta några åtgärder eller skapa ett nytt konto?

Nej, du behöver inte vidta några åtgärder eller skapa ett nytt konto. Bytet av namn är i huvudsak en förändring av kontots namn och varumärke. Du kommer att fortsätta att logga in med samma e-postadress och lösenord och behålla tillgången till alla dina kontodata och prenumerationer.

Ändras min inloggningsinformation?

Din inloggningsinformation, inklusive ditt användarnamn och lösenord, förblir desamma. Namnbytet innebär inga ändringar av dina autentiseringsuppgifter.

Kan kunder med Mozilla-konton fortfarande logga in med Google- eller Apple-inloggning?

Ja, kunder med Mozilla-konton har fortfarande möjlighet att logga in med sina Google- eller Apple-uppgifter.

Vad händer med mina data och inställningar under namnbytet?

Dina kontodata, inställningar, funktionalitet och prenumerationer kommer inte att påverkas under namnbytesprocessen.

Varför är webbadressen fortfarande accounts.firefox.com även efter bytet till Mozilla-konton?

Vi har behållit webbadressen accounts.firefox.com oförändrad, även efter övergången till Mozilla-konton, för att säkerställa en smidig och bekant kundupplevelse.

Varför får jag fortfarande e-postmeddelanden från accounts@firefox.com om tjänsten har bytt namn till Mozilla-konton?

Du kommer fortfarande att få e-postmeddelanden från accounts@firefox.com eftersom vi fortsätter att använda den här e-postadressen för all kommunikation relaterad till ditt Mozilla-konto. Detta beslut säkerställer konsekvens och hjälper dig att identifiera officiell korrespondens från oss.

Finns det några uppdateringar av användarvillkoren eller sekretesspolicyn?

Nej, det finns inga väsentliga ändringar i användarvillkoren eller sekretesspolicyn som en direkt följd av namnbytet.

Relaterat innehåll