Ändra lösenordet för ditt Mozilla-konto

Ditt Mozilla-konto synkroniserar din webbläsarinformation, såsom historik, inloggningar och bokmärken, mellan dina andra enheter. Vi rekommenderar att du ändrar ditt lösenord med jämna mellanrum, särskilt om du upptäcker konstig aktivitet, för att hindra andra från att logga in på ditt konto.

1. Klicka på menyknappen Fx89menuButton för att öppna menypanelen.
  2. Klicka på ditt Mozilla-konto (din e-postadress eller logga in).
  3. Klicka på Hantera konto(eller besök https://accounts.firefox.com).
  4. På Mozilla-kontosidan, scrolla ned till avsnittet Säkerhet och klicka på knappen Ändra bredvid Lösenord.
  5. Följ stegen för att ange dina gamla och nya lösenord och klicka sedan på Spara för att avsluta.