Anpassa Firefox startsida på iOS

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 237912
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Uppdaterat artikel
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Firefox startsida på din iOS-enhet visar dina Genvägar (ofta och nyligen besökta sidor), ditt bibliotek, nyligen besökta flikar, nyligen sparade bokmärken och artiklar som är populära på Pocket.

Lär dig hur du anpassar din Firefox startsida.

Ställ in Firefox startsida som din startsida

Se Set a homepage in Firefox for iOS för att lära dig hur du ändrar din startsida till Firefox startsida.

Anpassa Firefox startsida

1. Tryck på Anpassa startsidan längst ned på din startsida.
  2. Tryck på Genvägar och välj hur många rader med genvägar du vill se.
  3. Tryck på < Startsida för att återgå till föregående skärm.
  4. Tryck på reglaget bredvid Gå tillbaka till för att slå på (blå) eller av (grå).
  5. Tryck på knappen bredvid Nyligen sparad för att slå på (blå) eller av (grå).
  6. Tryck på reglaget bredvid Tankeväckande berättelser för att slå på (blå) eller av (grå).

Visa genvägar

1. Tryck på adressfältet.
  2. Tryck på Hem.

Ta bort en genväg

Om du inte vill att några av dessa webbplatser ska dyka upp kan du enkelt ta bort dem:

1. Tryck och håll ned den webbplats du vill ta bort tills en meny visas.
  2. Tryck på Ta bort.

Fäst en genväg

Så här får du en webbplats att stanna i dina genvägar:

1. Tryck och håll ned webbplatsen tills en meny visas.
  2. Tryck på Lägg till i genvägar.