Претражи подршку

Избегните преваре подршке. Никада од вас нећемо тражити да зовете или шаљете поруке на број или да делите личне податке. Пријавите сумњиве радње преко „Пријавите злоупотребу” опције.

Learn More

Hirdetés blokkolók törlése

  • 3 одговорa
  • 2 имају овај проблем
  • 11 прегледа
  • Последњи одговор послао Balázs Meskó

more options

A Youtube.de Youtube ablak állandóan " hirdetés blokkolókra hivatkozva nem engedi a videók lejátszását !! Annak ellenére hogy egyetlen hírdetés blokkolót se használok ! Mit tudok tenni a Youtube Prémiumra terel de azt nem akarom ! ha tudsz megoldást meg köszönöm. üdv : Simon György

A Youtube.de Youtube ablak állandóan " hirdetés blokkolókra hivatkozva nem engedi a videók lejátszását !! Annak ellenére hogy egyetlen hírdetés blokkolót se használok ! Mit tudok tenni a Youtube Prémiumra terel de azt nem akarom ! ha tudsz megoldást meg köszönöm. üdv : Simon György
Приложени снимци екрана

Сви одговори (3)

more options

Kedves György!

Többen panaszkodtak ilyesmire mostanában. Jó eséllyel a Firefox Fokozott követés elleni védelem funkciója aktiválja az ablakot. Ezt ki tudod kapcsolni a címsávban lévő pajzs ikonra kattintva, majd a funkciót kikapcsolva (lásd a mellékelt képet). Nézd meg, hátha segít.

A magam részéről egyébként frissített uBlock Origint használok, jelen pillanatban az eltünteti ezt az ablakot is.

Üdv, Balázs

more options

Kedves Balázs , az ötlet nem vált be . A rendszer ezt a változás teszteli. : Reklámblokkolás detektálása esetén a YouTube eredetileg teljesen letiltotta a böngészését, ám gyorsan felhagyott ezzel a koncepcióval, helyette engedte a böngészést, ám egy videó megnyitása esetén értesítés jelent meg, miszerint a reklámblokkolósok csak három videó tekinthetnek meg. Utána három választásuk van: otthagyhatják az oldalt, kikapcsolhatják a reklámblokkolást, továbbá előfizethetnek a reklámmentesítést is kínáló YouTube Premiumra.

Most újabb variációt tesztel a témára a YouTube: engedi a felületének böngészését, de a videókat nem lehet lejátszani, a reklámblokkolás tilosságáról pedig egy felugró értesítést jelenik meg, amelyet nem lehet azonnal kinyomni, 30-60 másodpercet kell várni a bezárására szolgáló [X] gomb megjelenésére. Ez bőven elég időt ad a felhasználóknak az üzenet elolvasására, bár ami a végeredmény tekintetében ennél is fontosabb lehet, hogy szimplán kényelmetlen és bosszantó.

Tilos a hirdetésblokkolók használata a YouTube-on

   Úgy tűnik, hogy hirdetésblokkolót használ. A videólejátszás le lesz tiltva, amíg a YouTube nem kerül fehérlistára, vagy letiltásra nem kerül a hirdetésblokkoló.
   A reklámok teszik lehetővé, hogy milliárdok használhassák fizetés nélkül a YouTube-ot.
   A YouTube Premiummal eltüntethetőek a reklámok, az alkotók pedig az előfizetési díjból lesznek kompenzálva.
more options

Esetleg használsz valamilyen egyéb kiegészítőt? Most kipróbáltam egy frissen telepített Firefoxszal, abban nálam Szokásos és Szigorú adatvédelmi beállítások mellett sem panaszkodik a YouTube.