Претражи подршку

Избегните преваре подршке. Никада од вас нећемо тражити да зовете или шаљете поруке на број или да делите личне податке. Пријавите сумњиве радње преко „Пријавите злоупотребу” опције.

Learn More

Új oldal megnyitása google legyen

  • 3 одговорa
  • 0 има овај проблем
  • 2 прегледа
  • Последњи одговор послао Balázs Meskó

more options

Üdv!

Be lehet e állítani hogy fixen minden új oldal a google keresője jelenjen meg, ne pedig a fox alapértelmezett, vagy üres oldal? A kezdőoldalam google, de ha megnyitok egy vagy több új oldalt is szeretném ha a google jelenne meg, de nem sikerül beállítanom, persze ha lehetséges ez egyeltalán?

köszönöm!

Tisztelettel: Zsadányi István

Üdv! Be lehet e állítani hogy fixen minden új oldal a google keresője jelenjen meg, ne pedig a fox alapértelmezett, vagy üres oldal? A kezdőoldalam google, de ha megnyitok egy vagy több új oldalt is szeretném ha a google jelenne meg, de nem sikerül beállítanom, persze ha lehetséges ez egyeltalán? köszönöm! Tisztelettel: Zsadányi István

Сви одговори (3)

more options

Kedves István!

Alapesetben ezt nem lehet így beállítani, de kiegészítőkkel megoldható, például ezzel: New Tab Override

Üdv, Balázs

more options

Üdv Balázs!

Nagyon szépen köszönöm, ez így már szuper, illetve egy kérdés, ennek a bevezetését nem tervezik esetlegesen, mert ez nemcsak nekem lenne óriási segítség hanem sokaknak, mármint a Firefox alapértelmezett vagy üres lap mellé egy ilyen lehetőség. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Üdv.: István

more options

Kedves István!

Nem hiszem, hogy lenne ilyen tervben. Nagyon régen volt ilyen lehetőség, amikor még népszerűek voltak a portálok (itthon például ilyen a startlap.hu), de manapság nem is látom létjogosultságát, szinte mindenki keresőszolgáltatásokkal éri el a világhálót (ahogy teszed azt te is), a Firefox kezdőoldala meg alapból is az alapértelmezett keresőprogrammal történő keresést biztosítja.

Üdv, Balázs