Претражи подршку

Избегните преваре подршке. Никада од вас нећемо тражити да зовете или шаљете поруке на број или да делите личне податке. Пријавите сумњиве радње преко „Пријавите злоупотребу” опције.

Learn More

Yer imleri silindi geri yüklenmiyor

  • 5 одговорa
  • 0 има овај проблем
  • 4 прегледа
  • Последњи одговор послао Selim

more options

Merhaba. Mozilla firefox çöktükten sonra yer imleri silindi. Menü-Yer imleri-Yer imleri yönet'i seçiyorum Arşiv açılıyor. İçe aktarma ve yedekleme kısmından geri yükleye tıklıyorum. Yedek dosyası işlenemiyor uyarısı veriyor. Yer imleri nasıl geri gelecek? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Merhaba. Mozilla firefox çöktükten sonra yer imleri silindi. Menü-Yer imleri-Yer imleri yönet'i seçiyorum Arşiv açılıyor. İçe aktarma ve yedekleme kısmından ''geri yükle''ye tıklıyorum. Yedek dosyası işlenemiyor uyarısı veriyor. Yer imleri nasıl geri gelecek? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Изабрано решење

"Yer imi ve tarama geçmişi sistemi çalışmayacak." hatasını düzeltin sayfasındaki adımları uygulayarak yeni bir konum veritabanı oluşturmayı deneyin.

Прочитајте овај одговор са објашњењем 👍 1

Сви одговори (5)

more options

Одабрано решење

"Yer imi ve tarama geçmişi sistemi çalışmayacak." hatasını düzeltin sayfasındaki adımları uygulayarak yeni bir konum veritabanı oluşturmayı deneyin.

more options

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Ben yedek dosya işlenemiyor hatası alıyorum. Yine de gönderdiğiniz makaledeki adımları uygulayacağım. Gönderdiğiniz makalenin 2.adımında şöyle yazıyor: Firefox profil klasörü içindeki places.sqlite dosyasını bulup adını değiştirin. Ayrıca places.sqlite-shm' ve place.sqlite-wal dosyalarının da adını değiştirin (eğer dosyalar varsa). Benim klasörümde olan dosyalar şunlar: places.sqlite-shm place.sqlite-wal ve places Bu üç dosyadan ilk ikisi 0 bayt diğeri 40mb görünüyor. 40mb olan 2019'da oluşturulmuş. 0 bayt olanlar bugün oluşturulmuş. Sanırım sorun onlardan kaynaklı. Şimdi ben bu üç dosyadan hangisinin adını değiştirmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Измењено од стране İpek

more options

Üçünün de adını değiştirebilir veya üçünü de Geri Dönüşüm Kutusu'na gönderebilirsiniz. Firefox'u yeniden açtığınızda bu dosyalar otomatik olarak yeniden oluşturulacak.

more options

Peki dosya yeniden oluşturulduğunda benim eski yer imlerim geri mi gelecek yoksa başka bir şey yapmam gerekli mi? Ben yer imlerini manuel yedeklemedim, otomatik yedeklenmiş. places dosyalarını sildiğimde bu yedeklemeler silinir mi?

Измењено од стране İpek

more options

Firefox son otomatik yedekteki yer imlerini otomatik olarak geri yüklemeye çalışacak. Başarılı olabilir veya olmayabilir. Başarılı olmasa da yedekleriniz silinmez.