Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Iskanje po podpori

Izogibajte se prevarantski tehnični podpori. Nikoli vam ne bomo naročili, da pokličete telefonsko številko ali nam pošljete osebne podatke. Sumljivo dejavnost prijavite z gumbom »Prijavi zlorabo«.

Learn More

thunderbird mailler hakkında

more options

Merhaba Thunderbird üzerinde 2 farklı gmail hesabım kurulu vaziyette.Bir hesabımdan gönderdiğim mailin cevabı diğer mail adresime geliyor.Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Merhaba Thunderbird üzerinde 2 farklı gmail hesabım kurulu vaziyette.Bir hesabımdan gönderdiğim mailin cevabı diğer mail adresime geliyor.Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Vsi odgovori (2)

more options

Öncelikle merhaba! Şöyle ki e-postanın cevabı şu maile gelsin diye bir seçenek var. Bu seçenekte diğer mail adresiniz kayıtlıysa cevabı oraya gönderiyor olabilirler. Birazdan nasıl bu seçeneği kapatabileceğinizi de ekleyeceğim. İyi günler dilerim. Saygılarımla; Metehan Özyürek -- Bu iletiyi Mozilla Support'a başvurduğunuz için aldınız. Mozilla Support'a başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Mozilla'nın sizden hiç bir şekilde bir yeri aramanızı, bir yere mesaj atmanızı veya kişisel bilgilerinizi istemediğini unutmayın. Böyle bir durumda mesajın sağ üstündeki menü ile Kötüye Kullanım Bildir diyebilirsiniz.

more options

Tekrar merhaba! Sorununuzun çözümü büyük ihtimalle reply to adresi ile alakalı. Şu adımları takip edin:

  1. Thunderbird'ü açın.
  2. Sol menüde cevapların gelmediği e-posta adresinize tıklayın. (Yani siz y hesabı ile gönderiyorsunuz ama cevaplar x hesabına geliyor. Siz y hesabınızın e-posta adresine tıklayın. Mailleri gönderdiğiniz hesap. Cevapların geldiği hesap değil.) (Görsel-1)
  3. Açılan sayfadan Bu hesabın ayarlarını görüntüle deyin. (Görsel-2)
  4. Çıkan kutucukta bilgileriniz alanında; isminiz, e-posta adresi ve reply-to adresi yazıyor. Oradaki reply-to kutucuğu doluysa oradaki e-posta adresini silin. Satırı boş bırakın ve ayarlar sayfasını kapatın. (Görsel-3)
  5. Bitti. Sorununuz hâlâ devam ederse lütfen bize tekrar yazın.

İyi günler dilerim. Saygılarımla; Metehan Özyürek -- Bu iletiyi Mozilla Support'a başvurduğunuz için aldınız. Mozilla Support'a başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Mozilla'nın sizden hiç bir şekilde bir yeri aramanızı, bir yere mesaj atmanızı veya kişisel bilgilerinizi istemediğini unutmayın. Böyle bir durumda mesajın sağ üstündeki menü ile Kötüye Kullanım Bildir diyebilirsiniz.

Spremenil Metehan Özyürek