X
Нажмите здесь, чтобы перейти на мобильную версию сайта.

Форум поддержки

No video with supported format or MIME type found issue in Firefox 13.0.1, Windows 7-32 bits

Размещено

So i wanted to see a Microsoft presentation video... and as they love to use HTML5 it's a HTML 5 video. I get the error^. I don't understand how to fix it in windows 7-32 bits.

So i wanted to see a Microsoft presentation video... and as they love to use HTML5 it's a HTML 5 video. I get the error^. I don't understand how to fix it in windows 7-32 bits.

Выбранное решение

Hi,

It could be in another format other than standard webm format which Firefox supports. You can try to install the non standard support in Firefox.

Прочитайте этот ответ в контексте 3

Дополнительные сведения о системе

Это случилось

Один или два раза

Это началось когда...

today

Установленные плагины

Adobe flash, Java, Silverlight.

Приложение

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:13.0) Gecko/20100101 Firefox/13.0.1

Дополнительная информация

dumdidadida 155 решений 1440 ответов
Размещено

Выбранное решение

Hi,

It could be in another format other than standard webm format which Firefox supports. You can try to install the non standard support in Firefox.

Hi, It could be in another format other than standard webm format which Firefox supports. You can try to [http://www.interoperabilitybridges.com/html5-extension-for-wmp-plugin install the non standard support in Firefox].
Размещено

Задавший вопрос

Yeah, thanks, it worked. It should have been implemented into Firefox from the start.

Yeah, thanks, it worked. It should have been implemented into Firefox from the start.

Изменено deonix

dumdidadida 155 решений 1440 ответов
Размещено

You are welcome :)

You are welcome :)
roughready 0 решений 4 ответов
Размещено

the non standard support add-on doesn't work with 13.0.1 .... anyone have other suggestions?

error message "no video with supported format and MIME type found"

the non standard support add-on doesn't work with 13.0.1 .... anyone have other suggestions? error message "no video with supported format and MIME type found"
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17785 решений 160874 ответов
Размещено
Which plugin is involved? *http://kb.mozillazine.org/Video_or_audio_does_not_play *http://kb.mozillazine.org/Issues_related_to_plugins *http://kb.mozillazine.org/Testing_plugins
Размещено

Задавший вопрос

It worked for my config. It's the windows media player plugin. from here.http://www.interoperabilitybridges.com/html5-extension-for-wmp-plugin

It worked for my config. It's the windows media player plugin. from here.http://www.interoperabilitybridges.com/html5-extension-for-wmp-plugin

Изменено deonix

roughready 0 решений 4 ответов
Размещено

Thanks but it still didn't work. Does it matter that I'm on a mac?

Thanks but it still didn't work. Does it matter that I'm on a mac?
Размещено

Задавший вопрос

Of course it does. Ask for Mac support as i don't have a Mac to look it up. Cheers.

Of course it does. Ask for Mac support as i don't have a Mac to look it up. Cheers.
roughready 0 решений 4 ответов
Размещено

ok, thanks for all of your help ...

ok, thanks for all of your help ...
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17785 решений 160874 ответов
Размещено

roughready

Is that for media the use QuickTime via Flip4Mac?

<b>roughready</b> Is that for media the use QuickTime via Flip4Mac?
roughready 0 решений 4 ответов
Размещено

Полезный ответ

all of this seems complicated ... I am using a plugin for a wordpress site to stream video and I get this error "no video with supported format and MIME type found." When I contacted my hosting provider they are telling me its a browser issue and they lead me here. so, I'm a bit lost on how to fix the problem.

If I check the page via chrome or safari the player just spins and says loading. If it's IE then it works.... ???

Again, thanks to all of you for your help.

all of this seems complicated ... I am using a plugin for a wordpress site to stream video and I get this error "no video with supported format and MIME type found." When I contacted my hosting provider they are telling me its a browser issue and they lead me here. so, I'm a bit lost on how to fix the problem. If I check the page via chrome or safari the player just spins and says loading. If it's IE then it works.... ??? Again, thanks to all of you for your help.