Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Unable to Login to sites, or use my key in Firefox Android

  • Нет ответов
  • 0 имеют эту проблему
  • 5 просмотров
more options

Hello.

When I try to sign into websites, and being prompted for my webauthn, I usually receive a popup asking me to swipe my yubikey to confirm my identity.

Now when I try to sign-in, it immediately says "invalid key" without a popup window asking me to swipe my NFC key to complete the login.

How so I sign into my accounts? I really don't want to use Chrome or Google. And Firefox is my only alternative.

Hello. When I try to sign into websites, and being prompted for my webauthn, I usually receive a popup asking me to swipe my yubikey to confirm my identity. Now when I try to sign-in, it immediately says "invalid key" without a popup window asking me to swipe my NFC key to complete the login. How so I sign into my accounts? I really don't want to use Chrome or Google. And Firefox is my only alternative.

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.