Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Kar koli vtipkam v brskalnik mi napiše:"Povezava ni bila vzpostavljena: morebitna varnostna težava". Shranjene zaznamke pa odpira.

  • 2 ответа
  • 1 имеет эту проблему
  • 1 просмотр
  • Последний ответ от ninagrm

more options

Pozdravljeni,

Želela sem vnesti digitalno potrdilo od SIGEN-CA, a se je vmes nekaj zalomilo. Od takrat brskalnik ne dela. Odpira pa shranjene zaznamke. A Gmail v vsakem primeru ne dela. Prosim za pomoč!

Hvala in lep pozdrav, Nina

Pozdravljeni, Želela sem vnesti digitalno potrdilo od SIGEN-CA, a se je vmes nekaj zalomilo. Od takrat brskalnik ne dela. Odpira pa shranjene zaznamke. A Gmail v vsakem primeru ne dela. Prosim za pomoč! Hvala in lep pozdrav, Nina

Все ответы (2)

more options

Kar mi je do zdaj uspelo ugotoviti je, da je nekaj narobe o potrdilu o varni spletni strani. Stara potrdila so se shranila in potem zbrisala. Ker sem tako mislila, da bo delovalo... Ker ni delovalo sem stara dig. potrdila naložila nazaj, a težave o googlu ni rešilo.

more options

V priponki še prilagam screen shote. Torej problem je potrdilo iz strani googla. Zgleda, da se je pri izvozu le ta "poškodoval". Kako lahko obnovim to, da bo spet normalno delovalo??

Lp., Nina