Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Yerimlerinden sekmeler açarken sekme klasörünün sürekli kapanması

  • 3 ответа
  • 1 имеет эту проблему
  • 2 просмотра
  • Последний ответ от Emirhan CAN

more options

Yerimlerinde kendime oluşturduğum bir klasörüm var, içerisinde birden fazla site var, hepsini sırasıyla yeni sekmelerde açmak istiyorum ama, 1 tanesini açtığımda klasör kapanıyor bu yüzden her seferinde tekrar klasörü açıp tekrar istediğim diğer siteyi yeni sekmede açmam gerekiyor ve bu beni yavaşlatıyor. Ben istiyorum ki bu klasör ben ekranın farklı bir yerine tıklamadığım sürece kapanmasın ben istediğim siteleri yeni sekmede açmaya devam ediyim. Bunu yapabilmem mümkün mü ?

Yerimlerinde kendime oluşturduğum bir klasörüm var, içerisinde birden fazla site var, hepsini sırasıyla yeni sekmelerde açmak istiyorum ama, 1 tanesini açtığımda klasör kapanıyor bu yüzden her seferinde tekrar klasörü açıp tekrar istediğim diğer siteyi yeni sekmede açmam gerekiyor ve bu beni yavaşlatıyor. Ben istiyorum ki bu klasör ben ekranın farklı bir yerine tıklamadığım sürece kapanmasın ben istediğim siteleri yeni sekmede açmaya devam ediyim. Bunu yapabilmem mümkün mü ?

Все ответы (3)

more options

Oluşturduğunuz klasöre sağ tıklayın ve 'Open All in New Tabs'i seçin. Klasör içerisindeki tüm yer işaretleriniz tek seferde ayrı sekmelerde açılacaktır.

more options

Emirhan CAN said

Oluşturduğunuz klasöre sağ tıklayın ve 'Open All in New Tabs'i seçin. Klasör içerisindeki tüm yer işaretleriniz tek seferde ayrı sekmelerde açılacaktır.

İstediğim şey bu değil, istediğim şey Ctrl+Sağ click yada middleButton kullanarak, klasörün içinde istediğim siteleri hızlıca açabilmek, hepsini aynı anda açmak istemiyorum sadece istediklerimi açmak istiyorum. Ancak klasörün kapanması gerçekten sinir bozucu. Her seferinde tekrar tekrar klasörü açıp hangisini açtım hangisini açmadım diye hatırlamam gerekiyor.

more options

Eğer açmak istediğiniz siteler çok sık kullandığınız siteler ise ayrı klasör oluşturup az önce belirttiğim yönetimi kullanabilirsiniz. İstediğiniz özelliğin mevcut olup olmadığını tam olarak bilmiyorum ama yeni bir çözüm bulunana kadar vakit kaybınızı azaltmak adına bunu kullanabilirsiniz.