Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

jelszavak mentése

  • 1 ответ
  • 1 имеет эту проблему
  • 1 просмотр
  • Последний ответ от Balázs Meskó

more options

Kedves Firefox Munkatárs!

Segítségükre lenne szükségem. Sajnos a tegnapi napom összeomlott a windows 10-es rendszerem, amit csak az újratelepítés fog megoldani. Viszont szükségem lenne a firefox által mentett jelszavaimra. A kérdés az hogy melyik mappából lehet kimenteni azt a fájlt ami tartalmazza a mentett jelszavakat. Segítségüket előre is köszönöm!

Kedves Firefox Munkatárs! Segítségükre lenne szükségem. Sajnos a tegnapi napom összeomlott a windows 10-es rendszerem, amit csak az újratelepítés fog megoldani. Viszont szükségem lenne a firefox által mentett jelszavaimra. A kérdés az hogy melyik mappából lehet kimenteni azt a fájlt ami tartalmazza a mentett jelszavakat. Segítségüket előre is köszönöm!

Все ответы (1)

more options

Szia!

Mentsd el a profilodat, amely az %APPDATA%/Mozilla/Firefox/Profiles mappában található. Újratelepítés után meg egyszerűen tedd vissza ugyanide.

Üdv, Balázs