Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Kako popolnoma onemogočiti nameščanje dodatkov?

  • 1 ответ
  • 2 имеют эту проблему
  • 3 просмотра
  • Последний ответ от Lan

more options

Nikjer na forumu in na Googlu mi ni uspelo najti načina, kako bi *popolnoma* onemogočil nameščanje razširitev v Firefoxu 42. To pomeni, da je vsakršno nameščanje addon-ov onemogočeno, ne glede na to, ali želi uporabnik sam namestiti varen vtičnik.

Nazadnje sem poskusil postopek, objavljen na: http://www.itsupportguides.com/windows-7/firefox-10-how-to-disable-addon-plugin-installation/

Po tem, ko sem sledil navodilom na zgornji povezavi, se Firefox ni več hotel zagnati, pokazalo se je opozorilo (ne spomnim se točno, kaj je pisalo, nekaj z nastavitami) - zato sem domneval, da je težava, ker so se tista navodila nanašala na eno od prejšnjih različic Firefoxa.

Je možno (oz. kako) popolnoma onemogočiti nameščanje vseh dodatkov/vtičnikov?

OS: Windows 7 Ultimate (tega ne pišem s sistema, za katerega se gre) Firefox: 42.0

Nikjer na forumu in na Googlu mi ni uspelo najti načina, kako bi *popolnoma* onemogočil nameščanje razširitev v Firefoxu 42. To pomeni, da je vsakršno nameščanje addon-ov onemogočeno, ne glede na to, ali želi uporabnik sam namestiti varen vtičnik. Nazadnje sem poskusil postopek, objavljen na: http://www.itsupportguides.com/windows-7/firefox-10-how-to-disable-addon-plugin-installation/ Po tem, ko sem sledil navodilom na zgornji povezavi, se Firefox ni več hotel zagnati, pokazalo se je opozorilo (ne spomnim se točno, kaj je pisalo, nekaj z nastavitami) - zato sem domneval, da je težava, ker so se tista navodila nanašala na eno od prejšnjih različic Firefoxa. Je možno (oz. kako) popolnoma onemogočiti nameščanje vseh dodatkov/vtičnikov? OS: Windows 7 Ultimate (tega ne pišem s sistema, za katerega se gre) Firefox: 42.0

Все ответы (1)

more options

Pozdravljeni!

Navodila na zgornji povezavi meni delujejo tudi v Firefoxu 42 (prikaže se mi sporočilo "Vaš sistemski administrator je onemogočil namestitev programske opreme"). Predlagam, da preverite, ali ste popolnoma sledili navodilom in ali je težava v vaši namestitvi Firefoxa (poskusite z novim profilom in ponovno namestitvijo).

Marko