Pytania oznaczone etykietą: Pokaż wszystkie pytania

Firefox keeps changing my url from http to https

Hello, I'm developing a web application. Yesterday I could access it with http://localhost:8000, then, I implemented https and it worked too. Today I needed to use http … (czytaj dalej)

Hello,

I'm developing a web application. Yesterday I could access it with http://localhost:8000, then, I implemented https and it worked too. Today I needed to use http again for my tests, but everytime I type http://localhost:8000, Firefox changes it to https://localhost:8000.

I already tried to clear everything in the history, even the cookies, but it didn't work.

What should I do?

Also, could you fix this bug? I've found articles from 5 years ago reporting this issue, but the bug hasn't been fixed yet

Pytanie zadane przez Ildomar Gomes de Carvalho Junior 23 minuty temu

Ostatnia odpowiedź udzielona przez TyDraniu 9 minut temu

Language in menu of FF 126.0 is mixed up

Hello, I have a problem: After an automatic update of the language packs, parts of the Firefox menu (version 126.0) are displayed in EN. Parts in DE. Seems to be related… (czytaj dalej)

Hello, I have a problem: After an automatic update of the language packs, parts of the Firefox menu (version 126.0) are displayed in EN. Parts in DE. Seems to be related to the update... how can I change this again? I have already changed the language settings. Didn't help...it appeared after an automatic update on May 28. Thanks for an idea :)

Pytanie zadane przez fibroblast 20 godzin temu

Ostatnia odpowiedź udzielona przez Paul 46 minut temu

browser history broken

after the download of v.126.0 i discover my history, all of it, has been deleted. in its place is a single web site, which shows up as the only web site visited across a … (czytaj dalej)

after the download of v.126.0 i discover my history, all of it, has been deleted. in its place is a single web site, which shows up as the only web site visited across a time span going back months. this single web site cannot be deleted from the history. it cannot be deleted through the settings menu. no new history is created by web visits. the persisting single web site is among the sites in my tool bar, but is also a site i have not recently visited (months before this happened).

Pytanie zadane przez drollere 1 godzinę temu

crash in xdg-mime lookup (cache_alias_lookup) when printing or saving

Here is my crash report. https://crash-stats.mozilla.org/report/index/ac6dbca9-a495-4b78-a72f-8102b0240528#tab-details Based on https://gitlab.gnome.org/GNOME/glib/-/iss… (czytaj dalej)

Here is my crash report. https://crash-stats.mozilla.org/report/index/ac6dbca9-a495-4b78-a72f-8102b0240528#tab-details

Based on https://gitlab.gnome.org/GNOME/glib/-/issues/2833, I gather that this crash happens when you have some malformed xdg-mime data. I'm trying to figure out what data that is and where it's stored so I can fix it.

The crash report doesn't show me the arguments, so I can't tell what mime type it's trying to load. Maybe it's not available due to the way the library is built, or maybe it's not available due to the crash report hiding potentially private data. Or both. Can anyone tell me how to see what mime type it's looking up? Or do you know what mime type it would be looking up when saving a PDF? `xdg-mime query default application/pdf` works fine so it's not just looking for a handler, there must be some sort of weird "MIME type" for "file browser" that it's trying to use.

Pytanie zadane przez mleuchtenburg 6 godzin temu

Search completion enabled, still not working

Hi all! A while back I downgraded my Firefox version to some old version to be able to access a FortiGate 310B. However when I upgraded back and started using the latest… (czytaj dalej)

Hi all!

A while back I downgraded my Firefox version to some old version to be able to access a FortiGate 310B. However when I upgraded back and started using the latest version my search completion stopped working, but my search completion is turned on. It shows things I've already searched for, but it's not fetching new completions. I lived with this for a while since I couldn't be bothered to fix it, but I recently moved to linux, and copied all my data, I did this by just copying the profile folder and moved into into a new profile I created on linux. It worked, my bookmark, history, passwords etc are saved, but still no completion. I tried creating a new profile and the search completion worked perfectly fine. Do you guys have any tips or things I could try? Or do I just give up and move to a new profile, since this one is presumably corrupt?

Any help is appreciated, cheers :)

Pytanie zadane przez aron4 7 godzin temu

Firefox runs 11 process to display firefox help page by itself.

Perhaps I am the only one experiencing this issue but it is causing such an issue for me that I am afraid I will need to abandon this browser. I never in my life thought … (czytaj dalej)

Perhaps I am the only one experiencing this issue but it is causing such an issue for me that I am afraid I will need to abandon this browser. I never in my life thought an internet browser displaying the forums for the browser would require so many processes.

Am I the only one? I have a pretty basic experience going on here but this is causing such a struggle I might need to find a new browser. I just don't understand how this even gets to be this way.

I am very grateful for a couple of advantages this browser occasionally showcases and I really don't want to migrate to another browser across my devices. All of the options I have read in this forum are pretty much disabled by the updates to Firefox but I am willing to try just about anything within reason that won't be quickly screwed up by another update.

My apologies if I sound frustrated, but come on that's a lot of processes to show your support page and it's eating up so many resources that could be used to trouble shoot my projects in a timely manner. This impacts performance to the point that I can't watch a tutorial with nothing else going on while working with GDevelop.

Pytanie zadane przez honorable1 19 godzin temu

Ostatnia odpowiedź udzielona przez cor-el 17 godzin temu

Uniconverter crashes firefox

Hi, I've used Wondershare uniconverter for quite a while without issue. Recently, every time I start a download in uniconverter, firefox crashes/closes. I tried troublesh… (czytaj dalej)

Hi, I've used Wondershare uniconverter for quite a while without issue. Recently, every time I start a download in uniconverter, firefox crashes/closes. I tried troubleshoot mode in firefox with all extensions and add-ons disabled (I only have 1) and also cleared cache and cookies. Issue remains.

Has anyone come across this and/or has any suggestions?

Thanks.

Pytanie zadane przez niteowl01 1 dzień temu

Video mute problem at watching stream

Hi, I have a problem. I am using Firefox browser (version: 126.0 64 bit) on Windows 11 Pro. Audio is automatically muted on all Kick broadcasts. (https://kick.com) Whe… (czytaj dalej)

Hi,

I have a problem.

I am using Firefox browser (version: 126.0 64 bit) on Windows 11 Pro. Audio is automatically muted on all Kick broadcasts. (https://kick.com) When I refresh the page or click another streamer, I have to unmute the broadcast.

(I do not have this problem in the Google Chrome browser)

How can i fix it?

Pytanie zadane przez Hüseyin Şafak Küçük 1 dzień temu

can we reduce disk usage?

Firefox uses about half a gig on my disk, that's: '~/.mozilla' and '~/.cache/mozilla' can that be reduced? Either some setting that limits disk use or even a manual del… (czytaj dalej)

Firefox uses about half a gig on my disk, that's: '~/.mozilla' and '~/.cache/mozilla' can that be reduced? Either some setting that limits disk use or even a manual deletion of ancient stuff?

Pytanie zadane przez rayandrews 4 dni temu

Ostatnia odpowiedź udzielona przez salphakio 1 dzień temu

Firefox does not work anymore

A problem has arisen with firefox recently: when I tried to google something, or to open a website, I get the message: Oh no, the tab has gone down. I have reinstalled fi… (czytaj dalej)

A problem has arisen with firefox recently: when I tried to google something, or to open a website, I get the message: Oh no, the tab has gone down. I have reinstalled firefox but that didn't fix the problem.

Pytanie zadane przez frksolsikke 2 dni temu

Ostatnia odpowiedź udzielona przez Paul 1 dzień temu

Too many spawn child processess and browser freeze

Firefox spawn too many child processess, with cause the browser to freeze. Proposed solution: Reduce to absolute minimum the spawn child processess. The value should be… (czytaj dalej)

Firefox spawn too many child processess, with cause the browser to freeze.

Proposed solution:

Reduce to absolute minimum the spawn child processess. The value should be set according to the device performance and additionally show allow the user to set manually the limits.

Example: 1 (maximal 3) child process per tab/window

Pytanie zadane przez Mcgiwer 1 tydzień temu

Ostatnia odpowiedź udzielona przez jonzn4SUSE 1 dzień temu

YouTube videos at 4k lagging/buffering using vp09 codec

Example video I have issues with: (https://www.youtube.com/watch?v=udXuzXhb9WY) I can't watch youtube videos smoothly using the vp09 codec at 4k/1440p [Codec: vp09.00.51… (czytaj dalej)

Example video I have issues with: (https://www.youtube.com/watch?v=udXuzXhb9WY)

I can't watch youtube videos smoothly using the vp09 codec at 4k/1440p [Codec: vp09.00.51.08.01.01.01.01.00 (313) / opus (251)]. Constant buffering, lag, pausing of the video or just not playing at all keeps occurring with the video I put above for example, and other videos using the same codec.

My internet connection is very quick in fact, with getting ~90mbps upload/download. My computer specs are good, having an i7 12700kf and an rtx 3060 with 64gb of ram. All my drivers are on the latest version. The video I linked above plays for about 10 sec before not loading more of the video and just infinitely loading (The main issue that is causing this to happen is that when I open stats for nerds, the buffer health isn't being updated).

I tried various solutions online that I found on forums, such as forcing av1 encoding, which fixes the issue, however on that specific video I linked, keeps the quality at 1080p, which probably is a issue on youtubes part and the file format of the video. I tried many other fixes.

On microsoft edge, the video plays fine with no playback stutters or anything. I don't have any 3rd party extensions installed that may affect the video playback. I did a lot of things to eliminate as many variables as possible, but the issue persists. I did a full reinstall of the browser, reseting cookies and temp data and also trying the nightly version of firefox, but non of those fixes worked. Basically everything I thought of I did.

Like I mentioned before, this issue is NOT only for the youtube video I linked, but its for all videos using just the vp09 codec for the 4k/1080p quality. The only fix I did find for that video is actually while writing this, I left the tab open for the youtube video for a while then played it and it played smoothly with no interruptions and the buffer health was constantly being updated, but after refreshing the page, it was the same.

From what I can remember this issue hasn't been happening for the lifespan of my pc (less than 6 months), and I cannot remember when the issue started happening. It seems to be pretty recent (maybe 2-3 months if I were to guess). At first I started tolerating it and thought it was a small bug since it only happened on videos I played at 4k using the vp09 encoder, but now its really frustrating and makes it possible to watch most 4K content. Some videos I notice when it starts buffering, it resorts to an alternate av1 codec for 4k video, but its only for certain videos. Unfortunately I cannot back track and see what started this issue.

Here is some additional info:

   Windows 11
   NVIDIA Game ready driver version (555.85)
   No abnormal resource usage (Gpu, Cpu ram etc.)

Pytanie zadane przez harpoonwtihaz 1 dzień temu

Ostatnia odpowiedź udzielona przez jonzn4SUSE 1 dzień temu

Sudden Firefox error (code: 0xc000185). Please help!!

There's not really much skirting around it. Yesterday, I came across this sudden error with my Firefox browser on PC (see annexed image), which basically rendered me unab… (czytaj dalej)

There's not really much skirting around it. Yesterday, I came across this sudden error with my Firefox browser on PC (see annexed image), which basically rendered me unable to open it for some reason. It did get fixed that same day somehow, though for a short while, as I was faced with the same error message again today and once again haven't been able to open my browser, much to my frustration.

I tried searching about it on the internet, but didn't find anything of help – most videos about it refer to a mistake on the Windows OS with the same code (0xc000185); asking around to people I knew didn't do much, either.

Today I tried a bunch of stuff to see if it resolved my problem in any way, such as: 1. Restarting my laptop (didn't work); 2. Installing both suggested and optional updates available to my Windows version (put me at ease a little, but still didn't work); 3. Searching for malware (antivirus didn't find anything, so I'm thankful this one didn't work); 4. Verifying system files with 'sfc /scannow' (all was good, so it didn't work);

I was also going to try doing a 'chkdsk /f /r', but I didn't have time to, as I had to leave for something. There are also other things such as creating another profile, which I'm considering; updating Firefox, which I can't do because I can't open the browser to check if there are any updates; and reinstalling Firefox, which I'm slightly afraid to do and will leave as a last resort because I don't want to risk accidentally doing it wrong and losing all my history, bookmarks, etc.

Any help would be incredibly welcomed. Thanks in advance.

P.S.: The text on the error message reads (translated from PT-BR): "The app couldn't be started correctly (0xc0000185). Press OK to close the app." Sorry if the photo isn't very good.

Pytanie zadane przez Danbert 2 dni temu

Ostatnia odpowiedź udzielona przez cor-el 1 dzień temu

  • Rozwiązane

Pages taking ages to load

Hi all, I feel like this is a problem that must have been experienced and solved a thousand times... however I've tried all the suggested fixes I can find and the proble… (czytaj dalej)

Hi all,

I feel like this is a problem that must have been experienced and solved a thousand times... however I've tried all the suggested fixes I can find and the problem still persists.

When I load Firefox the pages take ages to load. It doesn't matter what the page is, it takes ages, except that about: pages load fine, no problem. When I say pages take ages to load, I mean that everything about the page takes ages, not only the next, not on the images and other content etc, everything. This only started happening today and I only created a new profile a month or so ago. I don't have many tabs open (maybe 20) of which 9 are pinned. I do have lots of extensions installed.

I've tried troubleshooting/safe mode, that makes no difference.

Private browsing and loading another profile are fine, they don't have this problem.

I've cleared all cache and data, cookies, etc, including startup cache.

I've deleted the content-prefs file, and removed places files.

I've tried disabling and enabling hardware acceleration.

I've tried disabling TRR.

Probably some other things too, but so far nothing has worked.

Suggestions please! :)

Pytanie zadane przez madbilly 4 miesiące temu

Odpowiedź udzielona przez madbilly 2 dni temu

search for websites

Good afternoon, I am not sure if the topic is the right one I choose. My question/complaint: recently websites, although mostly websites from my bookmarks, seem not ava… (czytaj dalej)

Good afternoon,

I am not sure if the topic is the right one I choose.

My question/complaint: recently websites, although mostly websites from my bookmarks, seem not available or existing. Mostly after a few minutes and a new trial, the website comes back as if nothing was wrong. Could it be the last update from Firefox? I never had these "problems" (a big word for minor inconveniences) before and I use Firefox at least during the last 15 years.

Thank you in advance for your answer.

Best regards, Rien de Vos

Pytanie zadane przez Rien 2 dni temu

Message reads: Mozilla Firefox (Not responding)

Hello, Whenever I try to open something on Firefox, for example, the Library, I get the message "Mozilla Firefox (Not Responding) and it hangs with no immediate responsiv… (czytaj dalej)

Hello, Whenever I try to open something on Firefox, for example, the Library, I get the message "Mozilla Firefox (Not Responding) and it hangs with no immediate responsive action. I click on any Firefox button or tab and I get the same message and I get the blue little circle and I sit and wait about 30 seconds or more. The page or tab eventually works but it hangs for 30 seconds or more. It is frustrating. Please help.

Thanks, Tricia

Pytanie zadane przez Sweeping 2 dni temu