Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Firefox Hesap Bilgilerinin Geri Yüklenmesi

  • 1 odpowiedź
  • 1 osoba ma ten problem
  • 2 wyświetlenia
  • Ostatnia odpowiedź od ertugsofm

more options

Merhabalar,

Bilgisayarımın çökmesi sebebiyle birkaç günlüğüne Firefox hesabıma giriş yapamadım. Yeni bir bilgisayarda Firefox'u yükleyip hesabıma giriş yaptığım zaman ise hesaba ait bilgilerin hiçbirine ulaşamadım (Yer imleri, parolalar vs). Bu bilgilere gerçekten çok ihtiyacım var ve tekrar o bilgisayardan hesaba giriş yapma imkanım yok.

Mümkünse eğer 18.06.2022 tarihinde en son kullanmış olduğum bilgilerle tarayıcı hesabımı güncelleyebilirim?

Cevap için şimdiden teşekkür eder,

İyi çalışmalar dilerim.

Ertuğ Ursavaş

Merhabalar, Bilgisayarımın çökmesi sebebiyle birkaç günlüğüne Firefox hesabıma giriş yapamadım. Yeni bir bilgisayarda Firefox'u yükleyip hesabıma giriş yaptığım zaman ise hesaba ait bilgilerin hiçbirine ulaşamadım (Yer imleri, parolalar vs). Bu bilgilere gerçekten çok ihtiyacım var ve tekrar o bilgisayardan hesaba giriş yapma imkanım yok. Mümkünse eğer 18.06.2022 tarihinde en son kullanmış olduğum bilgilerle tarayıcı hesabımı güncelleyebilirim? Cevap için şimdiden teşekkür eder, İyi çalışmalar dilerim. Ertuğ Ursavaş

Wszystkie odpowiedzi (1)

more options

Sorunu çözdüm tekrar teşekkür ederim.