Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Uptasia játék folyamán fizetési nehézség

  • 1 odpowiedź
  • 1 osoba ma ten problem
  • 1 wyświetlenie
  • Ostatnia odpowiedź od Balázs Meskó

more options

Tisztelt Cím ! Az Uptasia játékban több mint egy hete, fizetési nehézségek adódtak. Évek óta jól ment minden, úgy gondolom, lehet, hogy a Firefox blokkol jelenleg valamit. Az alábbiakat írtam meg a játék üzemeltetőjének, akik beállítási hibára gyanakszanak.

2022. febr. 09.-e óta nem tudok drágakövet vásárolni. Azt hittem, a mai karbantartás majd segít, de nem így történt. Évek óta játszom, 106.-os szinten vagyok, tehát már sokadszorra történt volna a vásárlás. A bankkal minden rendben, a kártyám érvényes, van rajta fedezet. A vásárlás kezdete még jól megy, felismeri a kártyát, és amikor azt mondom, fizetés/vásárlás most, az alábbi felirat jelenik meg:

" Fizetés megerősítése Az interenetes biztonsági kód a +3620***1259 telefonszámra kerül kiküldésre Kereskedő upjers GmbH Vásárlás összege HUF Vásárlás dátuma 2022/02/16 Kártyaszám

                        • 2380

Megszakítás [Súgó] Súgó "

Próbál valami TLS kézfogást létrehozni az OTPbankkal, de nem sikerül, és kiakad. Nem kapcsolódik a bankhoz, nem adja a fizetés megerősítéséhez szükséges kódot, de még a felület is egészen más.

Itt valami nagyon elállítódott.

Kérem segítségüket a hiba kijavítására.

Köszönettel: Klima Rezsőné / Játékos név: Öreglány54.

Tisztelt Cím ! Az Uptasia játékban több mint egy hete, fizetési nehézségek adódtak. Évek óta jól ment minden, úgy gondolom, lehet, hogy a Firefox blokkol jelenleg valamit. Az alábbiakat írtam meg a játék üzemeltetőjének, akik beállítási hibára gyanakszanak. 2022. febr. 09.-e óta nem tudok drágakövet vásárolni. Azt hittem, a mai karbantartás majd segít, de nem így történt. Évek óta játszom, 106.-os szinten vagyok, tehát már sokadszorra történt volna a vásárlás. A bankkal minden rendben, a kártyám érvényes, van rajta fedezet. A vásárlás kezdete még jól megy, felismeri a kártyát, és amikor azt mondom, fizetés/vásárlás most, az alábbi felirat jelenik meg: " Fizetés megerősítése Az interenetes biztonsági kód a +3620***1259 telefonszámra kerül kiküldésre Kereskedő upjers GmbH Vásárlás összege HUF Vásárlás dátuma 2022/02/16 Kártyaszám ************2380 Megszakítás [Súgó] Súgó " Próbál valami TLS kézfogást létrehozni az OTPbankkal, de nem sikerül, és kiakad. Nem kapcsolódik a bankhoz, nem adja a fizetés megerősítéséhez szükséges kódot, de még a felület is egészen más. Itt valami nagyon elállítódott. Kérem segítségüket a hiba kijavítására. Köszönettel: Klima Rezsőné / Játékos név: Öreglány54.

Wszystkie odpowiedzi (1)

more options

Kedves Rezsőné!

Ebben sajnos nem tudok segíteni, talán az Utapsia fejlesztői felé lehet jelezni a problémát.

Üdvözlettel, Balázs