Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Firefoxta video izlemede oluşan hata

  • 4 odpowiedzi
  • 3 osoby mają ten problem
  • 1 wyświetlenie
  • Ostatnia odpowiedź od skarahan10

more options

Selam, Yaklaşık olarak 4-5 yıldır aktif firefox kullanıcıyım ve yapılan son update uygulamalarından sonra firefox üzerinde örn. youtube video izlerken "Firefox s0.2mdn.net sunucusuyla bağlantı kuramıyor." başlığı altında hata alıyorum ve sayfayı 3-4 kez yenilenmemden sonra bu durum düzeliyor cash temizliği, flash player güncelleme bu işlemlerin hepsini gerçekleştirdim alınan hata ekran görüntüsü ektedir. iyi çalışmalar..

kullanıdğım sistem windows 10 firefox sürüm 57.0.2

Selam, Yaklaşık olarak 4-5 yıldır aktif firefox kullanıcıyım ve yapılan son update uygulamalarından sonra firefox üzerinde örn. youtube video izlerken "Firefox s0.2mdn.net sunucusuyla bağlantı kuramıyor." başlığı altında hata alıyorum ve sayfayı 3-4 kez yenilenmemden sonra bu durum düzeliyor cash temizliği, flash player güncelleme bu işlemlerin hepsini gerçekleştirdim alınan hata ekran görüntüsü ektedir. iyi çalışmalar.. kullanıdğım sistem windows 10 firefox sürüm 57.0.2

Wszystkie odpowiedzi (4)

more options

Ekran görüntüsünü ve diğer sistem ayrıntılarınızı paylaşır mısınız?

more options

ekran görüntüsü ektedir kullandığım sistem windows 10 enterprise 2017 32 bit

more options

Kullandığınız eklentilerden birisi buna yol açıyor olabilir veya sisteminize kötü amaçlı bir yazılım bulaşmış olabilir.

Öncelikle menü > Yardım > Eklentileri devre dışı başlat komutuyla Firefox'u güvenli modda başlatmayı deneyin. Bu şekilde aynı hatayı almaya devam ediyor musunuz? Etmiyorsanız eklentilerinizi tek tek devre dışı bırakarak sorun yaratını bulmaya çalışın.

Sorun devam ediyorsa Malwarebytes gibi bir anti-malware yazılımıyla sisteminizi taramanızı öneririm.

more options

teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için işlemleri sağlamaya çalışacağım :)