Hva om jeg er stengt ute fra totrinns-godkjenning?

Denne artikkelen forklarer hva du kan gjøre dersom du er stengt ute fra å logge inn på Mozilla-kontoen din med totrinns-godkjenning.

Totrinns-godkjenning legger til ekstra sikkerhet for Mozilla-kontoen din ved å gjøre det vanskeligere for andre å logge seg inn. Er du stengt ute fra innlogging ved hjelp av totrinns-godkjenning, kan du bruke en av dine lagrede godkjenningskoder til på en trygg måte få tilgang til kontoen din igjen. Alternativt kan du, om du har en enhet der du fremdeles er logget på kontoen din, deaktivere totrinns-godkjenning, så du kan logge på kontoen din uten totrinns-godkjenning.

Vær snill å hjelpe oss å forhindre disse problemene ved å fylle ut denne korte undersøkelsen.

Jeg har enheten jeg bruker til totrinns-godkjenning

1. Åpne https://accounts.firefox.com og logg inn.
  2. Skriv inn koden som genereres av totrinns-godkjennings programmet.
  3. Etter at du har logget på, åpne Sikkerhet og klikk på Slå av-knappen ved siden av Totrinns-godkjenning.
  4. Klikk på Slå av-knappen i sprettoppvinduet Deaktivere totrinns-godkjenning?.

Jeg har enheten jeg bruker til totrinns-godkjenning men den melder ugyldig kode

1. Om du bruker Google Authenticator, trykk på menyknappen, finn Innstillinger, velg Tidskorrigering for koder og Synkroniser nå.
Alle godkjennings-apper er avhengig av nøyaktige klokker. Har du problemer med å logge inn, sørg for at klokkene er nøyaktige både på enheten du forsøker å logge inn på og enheten du bruker til totrinns-godkjenning.

Jeg har mistet enheten jeg bruker til totrinns-godkjenning men jeg har en annen enhet som er logget inn.

Om du er stengt ute fra kontoen din men har en enhet som fremdeles er logget inn via totrinns-godkjenning, kan du bruke den til å slå av totrinns-godkjenning:

1. Åpne https://accounts.firefox.com og logg inn.
  2. Åpne Sikkerhet og klikk på Slå av-knappen ved siden av Totrinns-godkjenning.
  3. Klikk på Slå av-knappen i sprettoppvinduet Deaktivere totrinns-godkjenning?.
Om du ikke har tilgang til enheten du bruker til totrinns-godkjenning eller en enhet som er logget inn, fortsett med avsnittene under.

Jeg har mistet enheten jeg bruker til totrinns-godkjenning men jeg har en sikkerhetskopiert godkjenningskode.

1. Åpne https://accounts.firefox.com og logg inn.
  2. Om du blir bedt om å skrive inn en kode for totrinns-godkjenning, klikk på Problemer med å skrive inn kode? og skriv inn en av de reservekodene du har lagret.
    • Om du ikke husker å ha lagret reservekodene dine, sjekk om filen ble lastet ned og lagret med navnet <e-postadressen din> Firefox backup authentication codes.txt.
  3. Åpne Sikkerhet og klikk på Slå av-knappen ved siden av Totrinns-godkjenning.

Jeg har mistet enheten jeg bruker til totrinns-godkjenning, jeg kan ikke finne reservekodene mine og jeg har ikke en enhet som er logget inn

Dessverre, deaktivering av totrinns-godkjenning er ikke mulig, og du vil ikke ha tilgang til eksisterende synkroniseringsdata. Du kan derimot opprettet en ny konto med en annen e-postadresse for å komme i gang med synkronisering igjen.

Jeg har mistet enheten jeg bruker til totrinns-godkjenning, jeg kan ikke finne reservekodene mine og jeg har ikke en enhet som er logget inn. Kan jeg be om at Mozilla-kontoen min slettes?

I dette tilfellet er det i øyeblikket ikke mulig å slette Mozilla-kontoen din, fordi vi ikke har noen måte å verifisere identiteten din og eierskapet til kontoen. Vi anbefaler deg å opprette en ny Mozilla-konto for å bruke Firefox Sync og andre tjenester som krever en Mozilla-konto.