Rediger eller slett en innlogging med Firefox passordbehandler

Revisjonsinfo
  • Revisjonsid: 276249
  • Opprettet:
  • Opprettet av: ErlingR
  • Kommentar: Revidert etter rev 275104 2024-01-25 av org. engelsk artikkel. Fjernet Lockwise, oppdatert skjermbilder inkl egne for Fx122.
  • Gjennomgått: Ja
  • Gjennomgått:
  • Gjennomgått av: erling.rosag
  • Is approved? Ja
  • Er nåværende revisjon? Ja
  • Klar for oversetting: Nei
Revisjonskilde
Revisjonsinnhold

Ved å bruke den innebyggede passordbehandleren i Firefox kan du se og redigere passordene dine raskt og sikkert. Når du besøker en nettside med et innloggingsfelt, og klikker i det, vil Firefox foreslå at du lagrer innloggings-informasjonen for den siden.

1. Klikk på menyknappen Bildet "fx57menu" finnes ikke.Fx89menuButton for å åpne menypanelet.
  2. Klikk på Innlogginger og passordPassord. about:logins-siden åpnes i en ny fane.
  3. Finn den innloggingen du vil redigere eller slette (bruk søkefeltet eller rull nedover listen på venstre side).
    Fx110WinNorskInnloggingerOgPassordFx121WinNorskPassord
    • Klikk på Rediger for å endre innloggings-informasjonen.
    • Klikk på Fjern-knappen for å fjerne innloggings-informasjonen fra Firefox.
  1. Klikk på menyknappen Bildet "fx57menu" finnes ikke.Fx89menuButton for å åpne menypanelet.
  2. Klikk på Innlogginger og passordPassord. about:logins-siden åpnes i en ny fane.
  3. Finn den innloggingen du vil redigere eller slette (bruk søkefeltet eller rull nedover listen på venstre side).
    Fx122WinNorskPassord
    • Klikk på Fx122RedigerIkon for å redigere innloggingsinformasjonen.
    • Klikk på Fx122FjernIkon for å fjerne innloggingsinformasjonen fra Firefox.