Noen 3D videoer fungerer ikke i fullskjermer

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Noen brukere med NVIDIA maskinvare kan erfare problemer med å se stereo 3D innhold i fullskjerm-modus. Vi jobber med å fikse dette problemet

Lukk fullskjermen for å unngå problemet

Slik det er nå, er det best å prøve å unngå problemet ved å lukke fullskjerm-modus og øke skjermstørrelsen til den blir så lik fullskjerm som mulig.

Disse dyktige menneskene hjalp å oversette denne artikkelen: HTML-Director. Du kan hjelpe også - les om hvordan.