Logg inn på Pocket med Mozilla-kontoen din

Om du har åpnet en Pocket-konto via Mozilla-kontoen din, kan du logge på Pocket-appen på telefonen din eller nettbrettet ditt via den kontoen.

Bruk Mozilla-kontoen din til å logge på Pocket-appen

1. Start appen, og trykk på Log in.
  2. Trykk på Sign In with Firefox.
  3. Skriv inn e-postadressen du bruker for Mozilla-kontoen din og passordet til denne.
Om valget Sign In with Firefox ikke vises, se neste avsnitt for hvordan man lager et Pocket passord.

Innlogging til Pocket når Mozilla-kontoen din ikke er et valg

Noen apper gir deg ikke muligheten til å logge på Pocket med Mozilla-kontoen din. Du kan lage et Pocket-spesifikt passord til å logge på med i disse appene:

1. Gå til Pockets Forgot your username or password? side.
  2. Skriv inn e-postadressen du bruker for Mozilla-kontoen din, og klikk på Submit.
  3. Sjekk innboksen for en e-post fra Pocket, og følg instruksjonene for å lage et passord.

Problemer med å logg på Pocket

Om du har forsterket personvern-innstillingene dine i Firefox, kan det være du havner i endeløs løkke når du klikker på Pocket-knappen button. Om du ikke klarer å lagre siden fordi Pocket fortsetter å be deg logge inn selv om du er innlogget, følg instruksjonene under for å legge til et unntak for getpocket.com.

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Personvern og sikkerhet-panelet.
  3. Under Historikk, velg Bruk egne innstillinger for historikk i nedtrekksmenyen og fjern merket fra Alltid bruk privat nettlesing-modus om det er merket (du vil bli bedt om å omstarte Firefox).
  4. Klikk på Behandle tillatelser …-knappen i Infokapsler og nettstedsdata-avsnittet.
  5. Skriv inn getpocket.com i feltet Adresse til nettstedet, og klikk på Tillat.
  6. Klikk på Lagre endringer for å avslutte.
Om du ikke ønsker å endre personvernsinnstillingene, kan du lagre nettsider manuelt til Pocket. Les Saving to Pocket Manually for instruksjoner.