Historikk for Installer Firefox på Linux

Kategori:
Hvordan-artikkel
Revisjonshistorikk for:
English, Norsk

Vis diagram over hjelpsomhet-stemmer

Revision Status S Editor Kommentar
Nåværende   ErlingR Revidert etter rev 275784 2024-02-05 av org. engelsk artikkel. I hovedsak formateringsendringer.
Godkjent   ErlingR Revidert etter rev 275136 2024-01-25 av org. engelsk artikkel. Lagt til instruksjoner for installering av Firefox fra Debian-pakker.
Godkjent   ErlingR Revidert ihht rev 265206 2023-09-02 av org. engelsk artikkel.
Godkjent   ErlingR Revidert ihht rev 261858 2023-06-07 av org. engelsk artikkel.
Godkjent   JCPlus oppdatert
Godkjent   Thaka Oversatt fra Engelsk til Norsk, usikker på oversettelsen av "Home directory", "script" og "Package manager"

Du vil nå merke denne revisjonen som klar for oversetting. Er du sikker på at du vil fortsette?

Dokumentets bidragsytere