Firefox nettleser velkomstsider - hjelper deg å få mer ut av Firefox produkter og tjenester

Firefox nettleser velkomstsider blir tilgjengelig etter at du har nådd visse milepæler, for å hjelpe deg til å få mest mulig ut av Firefox. Lær mer om disse i denne samlingen av Ofte Spurte Spørsmål (OSS).

Hva er dette innholdet?

Når du starter Firefox etter å ha nådd en viss bruker-milepæl — for eksempel på femte dagen etter at du lastet ned nettleseren eller på ettårsdagen for at du tok i bruk Firefox — får du opp en side i en ny fane. Denne siden kalles en Firefox velkomstside.

Hvorfor får jeg opp en Firefox velkomstside?

Firefox vil vise deg en velkomstside etter installasjon eller når du oppretter en ny profil, etter å ha brukt Firefox en stund, og til forskjellige andre tider som Firefox-bruker. Siden har til hensikt å framheve andre Mozilla-tjenester, så du får den sikreste og mest personvernbevarende opplevelsen på nettet.

Inneholder Firefox velkomstsider noen gang annonser eller betalt innhold?

Firefox velkomstsider vil aldri inneholde annonser eller betalt innhold. Disse sidene vil bare vise Firefox innhold eller innhold som promoterer andre Mozilla produkter og tjenester.

Hvordan bestemmes innholdet på Firefox velkomstsider?

Innholdet på en Firefox velkomstside bestemmes av din nyeste Firefox-installasjon, som inneholder detaljer om nettleserens bygg/versjon, språkinnstilling, operativsystemet den er installert på og Firefox-varianten (Nightly, Developer Edition, Beta eller regulær). Det baseres ikke på din bruk eller personlige detaljer.

Om du vil vite flere detaljer, finner du det her:

• Firefox henter på regulær basis ut en samling av Firefox velkomstsider fra våre tjenere. Samlingen skreddersys etter de tekniske parametrene til din kopi av Firefox, inkludert versjon, språkinnstilling og distribusjons-kanal.
  • Første gang du starter Firefox etter å ha blitt kvalifisert til en Firefox velkomstside, åpner Firefox automatisk en ny fane med siden.
  • Dersom du velger bort alle anbefalinger fra Firefox, får du ikke se en Firefox velkomstside før du oppdaterer innstillingene til nettleseren for å tillate anbefalinger. Her finner du mer informasjon om hvordan du velger bort.

Hva slags informasjon samles inn, og hvilken kontroll har jeg over hva som deles?

Firefox Privacy Notice forklarer hva Mozilla mottar fra Firefox, inkludert tekniske data og interaksjons-informasjon som Firefox bruker til å forbedre ytelsen, sette opp standard søkemotor og vise Firefox velkomstsider. Vi samler informasjon om hvor mange ganger disse sidene vises og hvorvidt du samhandlet med dem. Men denne informasjonen kobles ikke sammen med noe av den tekniske og samhandlings-informasjonen som har med deg og din kopi av Firefox å gjøre.

Jeg liker ikke en spesiell Firefox velkomstside. Hva bør jeg gjøre?

Om du ikke liker en Firefox velkomstside, lukker du den bare. Om du vil skjule alle Firefox velkomstsider må du oppdatere innstillingene til nettleseren. Les neste avsnitt om hvordan du skjuler alle Firefox velkomstsider.

Hvordan skjuler jeg alle Firefox velkomstsider?

Dersom du foretrekke ikke å se Firefox velkomstsider, kan du skjule dem. De vises når Nettlesingsinnstillingene Anbefal er markert.

For å skjule Firefox velkomstsider må du gjøre følgende:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Rull ned til avsnittet Nettlesing i Generelt-panelet
  3. Fjern markeringene fra Anbefal utvidelser mens du surfer og Anbefal funksjoner mens du surfer (begge markeringene må fjernes).
    Fx115WinNorskNettlesing-Anbefal

Er Firefox velkomstsider tilgjengelig i mitt land?

Firefox velkomstsider er bare tilgjengelig i noen land.