Automatisk utfylling av adressen din i skjemaer

Denne artikkelen kan være utdatert.

En viktig endring ble gjort på den engelske artikkelen som denne er basert på. Inntil denne siden er oppdatert kan du få nytte av denne: Automatically fill in your address on web forms

Merk: Funksjonen for automatisk utfylling av adresse er for tiden kun tilgjengelig i en-US Firefox versjonen, for brukere i USA.

Firefox kan automatisk fylle inn adressen din i skjemaer (for eksempel når du bestiller noe på nettet). Følg instruksjonene under for å sette opp denne funksjonen.

Slå automatisk utfylling av adresse på eller av

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Personvern og sikkerhet panelet og rull ned til avsnittet Skjemaer og automatisk utfylling.
  3. Sett en hake i boksen for Automatisk adresseutfylling for å slå funksjonen på, eller fjern merket for å slå funksjonen av.
Vi anbefaler at du kun slår på denne funksjonen på private datamaskiner.
Automatisk utfylling i felt som ikke inneholder adresse: Les artikkelen Kontroll på om Firefox fyller i skjemaer automatisk for å lære hvordan du slår av automatisk utfylling av andre type felt.

Redigering av din lagrede adresse

Bruk denne innstillingen for å legge til, fjerne eller endre lagrede adresser i Firefox.

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Klikk på Personvern og sikkerhet panelet og rull ned til avsnittet Skjemaer og automatisk utfylling.
  3. Klikk på Lagrede adresser ....
  4. Velg en av følgende:
    • Legg til …: Legg inn en ny adresse med denne knappen.
    • Rediger …: Velg den adressen du vil endre og klikk på Rediger for å endre den.
    • Slett: Velg den adressen du vil slette og klikk på Slett.
  5. Klikk på x for å lagre endringene og lukke vinduet.