Wat is er nieuw in Firefox Klar voor iOS (versie 106)

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox Klar voor iOS (versie 106). Deze versie bevat een nieuwe functie:

Een zoekwidget toevoegen aan uw startscherm

U kunt nu een Firefox Klar-zoekwidget toevoegen aan uw iOS-startscherm om u te helpen snelle, eenmalige zoekopdrachten uit te voeren. Selecteer Firefox Klar in de iOS-widgetgalerij om deze toe te voegen aan uw startscherm. Lees het ondersteuningsartikel van Apple voor info over hoe u widgets in iOS toevoegt.

Focus iOS Search Widget selection Firefox Focus for iOS Search Widget