Om welke machtigingen vraagt Firefox Private Network?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Private Network vereist de volgende machtigingen:

• BrowserSettings: om FTP uit te schakelen als de proxy is ingeschakeld. Secure-Proxy kan geen FTP-verkeer via de proxy verzenden en, om beveiligingsredenen, hebben we besloten om dit protocol uit te schakelen.
  • CaptivePortal: om te bepalen wanneer een netwerk een aanmeldpagina heeft.
  • Identity: dit bepaalt de gebruikersaanmeldingsflow waarmee u kunt aanmelden. Deze is nodig om de tokens te verkrijgen die naar de proxyserver worden verzonden.
  • Idle: secure-proxy voert enkele handelingen uit als de browser tijdelijk niet wordt gebruikt.
  • Proxy: de belangrijkste machtiging! Deze is nodig om de proxy te configureren.
  • Storage: de extensie slaat de huidige tokens en de gebruikersgegevens op in een interne opslag.
  • Tabs: deze machtiging is nodig om nieuwe tabbladen te openen (voor de enquête en voor de welkomstpagina).
  • webRequest & webRequestBlocking: door deze machtiging kan Firefox Private Network de status van het webRequest controleren en detecteren als er iets misgaat.
  • <all_urls>: de proxyinstellingen zijn ingesteld voor elke aanvraag.
  • Privacy: dit is vereist om WebRTC te ondersteunen.
  • Telemetry: dit is vereist om telemetriegegevens te ontvangen over de netwerkstatus en de gebruikersinteractie.