Wat is Firefox Klar voor Android?

Firefox Klar biedt u een toegewijde privacybrowser met bescherming tegen volgen en inhoudsblokkering op uw Android-telefoon of -tablet.

Firefox Klar installeren

Firefox Klar is gratis beschikbaar in de Google Play Store. Zoek na voltooiing van het downloaden naar het pictogram op uw startscherm of app-drawer.

Firefox Klar gebruiken als een browser

Gebruik Firefox Klar als een browser die aan uw privacy en beveiliging is toegewijd. Wis eenvoudig uw surfgeschiedenis, wachtwoorden, bladwijzers en cookies en voorkom dat ongewilde advertenties u volgen.

1. Op het moment dat u een persoonlijke en trackervrije ervaring wenst, start u Firefox Klar. Firefox Klar is eenvoudig te gebruiken. Voer gewoon in het veld uw zoekopdracht of websiteadres in.
  2. Om een pagina te delen of in de gewone Firefox of andere browser te openen, tikt u op de knop Menu naast de adresbalk en kiest u Openen in… om de pagina in een andere browser te openen.
  3. U kunt alle gegevens over uw sessie altijd wissen door op de prullenbakknop linksboven te tikken.

Uw beschermingsinstellingen van Firefox Klar aanpassen

Pas het niveau van inhoudsblokkering en bescherming tegen volgen naar uw wensen aan.

• Voor het wijzigen van uw standaardzoekmachine, zie Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox Klar voor Android.
  • Om uw instellingen voor bescherming tegen volgen te wijzigen:
    1. Open Firefox Klar.
    2. Tik op het schildpictogram in de adresbalk.
    3. Tik op de schakelaar naast de trackers en scripts die u wilt blokkeren.
    4. Tik op de knop voor teruggaan of sluit Firefox Klar. Firefox Klar slaat uw wijzigingen automatisch op.