Wat is Thimble?

Thimble maakt het eenvoudig om uw eigen webpagina’s te maken en te delen. Schrijf en bewerk HTML, CSS en JavaScript direct in uw browser, en bekijk daarna meteen wat u hebt gemaakt. Host en deel uw voltooide projecten met een enkele muisklik. Het is zowel geschikt voor beginners als experts. U kunt het volgende bouwen:

U kunt bewerkbare beginnersprojecten (met ingebouwde handleidingen) vinden op de Thimble-startpagina of, als u al weet hoe u HTML, CSS of JavaScript kunt schrijven, een project vanaf de grond opbouwen.