Wat is Thimble?

Thimble maakt het heel eenvoudig om uw eigen webpagina’s te maken en te delen. Schrijf en bewerk HTML en CSS direct in uw browser, en bekijk daarna meteen wat u hebt gemaakt. Host en deel uw voltooide projecten met een enkele muisklik. Perfect voor beginners en experts. U kunt het volgende bouwen:

• een persoonlijke wenskaart
  • een onlineposter voor uw favoriete film
  • een hilarisch idee
  • en meer!

Bewerkbare beginnerscreaties voor Thimble kunt u vinden op https://webmaker.org/starter-makes.

Als alternatief kunt u helemaal opnieuw beginnen door rechtstreeks Thimble te bezoeken via thimble.webmaker.org.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAVaKL