Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 97)

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS (versie 97). Deze versie wordt geleverd met de volgende verbeteringen en functies:

Beoordelingsverzoek App Store

U kunt worden gevraagd een beoordeling van de Firefox voor iOS-app in de App Store achter te laten. Deze prompt onderbreekt uw taken niet en verschijnt alleen als u het tabbladvak opent.

Pocket-artikelaanbevelingen zijn horizontaal te scrollen

Pocket-artikelaanbevelingen zijn nu horizontaal te scrollen op uw Firefox-startpagina.

iOS pocket homepage scrollable

Bugfixes

De volgende bugfixes zijn geïmplementeerd:

• De sneltoets command + L werkt zoals verwacht en selecteert de adresbalk om klaar te zijn om te typen.
  • De sneltoets command + F werkt zoals verwacht en opent en selecteert het paneel Zoeken.
  • Het zoeken naar opgeslagen aanmeldingen werkt zoals verwacht.