Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 30)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS.

Met deze versie ontvangt u de nieuwste oplossingen voor een meer stabiele en veilige surfervaring. Bekijk onze lijst op Github voor details.

Bedankt voor uw steun aan Firefox/Mozilla en onze missie voor privacy, veiligheid en inclusiviteit op het web.

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:

Illustration of hands

Vrijwilliger worden

Laat uw expertise groeien en deel deze met anderen. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Meer info