Waarschuwing Plug-in reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 40669
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Firefox kan een keuzevenster “Waarschuwing: plug-in reageert niet” weergeven met de tekst “Een bepaalde plug-in is bezig, of het reageert niet meer. U kunt de plug-in nu stoppen, of u kunt verdergaan om te zien of de werking van de plug-in zal worden voltooid”.

Firefox Plugin Hang UI

Deze fout vertelt u dat Firefox denkt dat de controle over een bepaalde plug-in verloren is geraakt, wat Firefox kan laten hangen als er niets aan wordt gedaan. Het doel van het meldingsvenster voor het hangen van een plug-in is tweeledig:

• Het informeren van de gebruiker welke plug-in voor het hangen verantwoordelijk is, en
  • Het geven van een mogelijkheid aan de gebruiker om de werking van de plug-in indien gewenst te beëindigen.

Wanneer het meldingsvenster voor het hangen van een plug-in verschijnt, zijn er zoals hierboven getoond enkele opties waaruit u kunt kiezen.

Doorgaan selecteren

Als u denkt dat de werking van een plug-in uiteindelijk zal worden voltooid, kunt u Doorgaan selecteren. Op deze manier geeft u een plug-in wat meer tijd, hoewel dit niet altijd succes heeft. Aangezien het meldingsvenster voor het hangen van een plug-in is verschenen, heeft Firefox de uitvoering van de plug-in opgeschort. Door Doorgaan te selecteren laat u de uitvoering van de plug-in hervatten, en kan de werking uiteindelijk worden voltooid.

Stoppen van de plug-in selecteren

Als u merkt dat op Doorgaan klikken hetzelfde dialoogvenster weer laat verschijnen, kunt u de plug-in waarschijnlijk het beste stoppen. U kunt dit doen door Plug-in stoppen te selecteren.

Het meldingsvenster voor het hangen van een plug-in uitschakelen

Als u niet wilt dat Firefox het hangen van een plug-in afhandelt, kunt u deze functie uitschakelen. Als u een vinkje plaatst bij “Mij niet meer vragen”, zal Firefox deze melding niet meer tonen en zich zoals in eerdere versies gedragen.

Noot: als u het meldingsvenster voor het hangen van een plug-in uitschakelt, zal telkens wanneer een plug-in hangt Firefox ook hangen.

Dit artikel is niet van toepassing op uw besturingssysteem.
Zie in plaats hiervan het artikel Waarschuwing Script reageert niet - Wat het betekent en hoe dit te verhelpen.

Noot: dit is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/.