Een vraag stellen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 17955
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Er is een gemeenschap van vrijwilligers die u kan helpen met het oplossen van uw probleem. Lever zo veel mogelijk details aan en u zult een e-mailbericht ontvangen zodra iemand uw vraag heeft beantwoord.

Ask a Question

Laat ons weten wat u van Firefox vindt

Is er iets dat u wel of juist niet aanstaat in Firefox? Hebt u een idee voor verbetering?

Geef ons feedback

Chatten met een vrijwilliger

De livechat koppelt u met een vrijwillige Firefox-expert die u door het proces van probleemoplossing kan leiden. Ons streven is elke dag rond een bepaalde tijd helpers beschikbaar te hebben. Alle genoemde tijden zijn in Pacific Time (GMT-7 / CET-8).

• maandag: 11.00 - 13.00 PDT, 14.00 - 16.00 PDT
  • dinsdag: 09.00 - 10.00 PDT, 14.00 - 16.00 PDT
  • woensdag: 11.00 - 13.00 PDT, 14.00 - 16.00 PDT
  • donderdag: 09.00 - 10.00 PDT, 14.00 - 16.00 PDT
  • vrijdag: 10.00 - 13.00 PDT

Naar de livechat