Voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst bekijken met 3D Touch

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Deze functies zijn beschikbaar in Firefox-versie 2.0 of hoger. Zie Welke versie van Firefox gebruik ik? om uw versienummer te vinden.

Firefox werkt met 3D Touch op uw iPad, iPhone of iPod Touch, zodat u voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst kunt bekijken zonder deze te openen.

1. Druk in uw tabbladenlijst op het tabblad waarvan u het voorbeeld wilt bekijken totdat dit verschijnt.
    peek and pop ios
  2. Veeg omhoog om meer opties voor dat tabblad te zien:
    • Toevoegen aan leeslijst: voegt webpagina’s toe aan de leeslijst in een rommelvrije modus, zodat u deze later kunt bekijken. Zie ook Webpagina’s toevoegen aan uw leeslijst in Firefox voor iOS.
    • Toevoegen aan bladwijzers: voegt pagina’s toe aan uw bladwijzers.
    • URL kopiëren: kopieert de URL naar uw klembord, zodat u deze in e-mails, tekstberichten en meer kunt plakken.
    • Tabblad sluiten: sluit het tabblad en verwijdert het van uw tabbladenlijst.