Video’s opnemen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 43846
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Video’s opnemen

1. Tik op camera app om de camera-app te openen.

Mogelijk ziet u een scherm waarin wordt gevraagd of u geolocatie wilt toestaan. Selecteer hierin Toestaan of Weigeren. U kunt dit later nog wijzigen in uw instellingen. Ga naar Instellingen > App-machtigingen > Camera om de Geolocatie-instelling voor uw camera-app aan te passen.
  2. Als u niet het gemarkeerde blauwe videopictogram (video) ziet, bevindt u zich in fotomodus. Tik op video om de camera-app naar videomodus te wijzigen. Dit is een schermafbeelding die de videomodus van de camera-app weergeeft:

video mode

3. Positioneer uw camera naar wat moet worden opgenomen en tik daarna op video om het opnemen te starten.
  4. Tik nogmaals op deze knop zodra u klaar bent met opnemen.
  5. Uw video zou nu moeten zijn vastgelegd. Gedurende een halve seconde zal een miniatuur van de video worden weergegeven. Als u deze video wilt delen of verwijderen, tik dan op de miniatuur van de video.
Noot: u kunt video’s later nog verwijderen of delen vanuit de Galerij.