Video’s opnemen in Firefox OS

Video’s opnemen

1. Tik op camera app om de camera-app te openen.

Mogelijk ziet u een scherm waarin wordt gevraagd of u geolocatie wilt toestaan. Selecteer hierin Toestaan of Weigeren. U kunt dit later nog wijzigen in uw instellingen. Ga naar Instellingen > App-machtigingen > Camera om de Geolocatie-instelling voor uw camera-app aan te passen.
  2. Als u niet het gemarkeerde blauwe videopictogram ( video ) ziet, bevindt u zich in fotomodus. Tik op video om de camera-app naar videomodus te wijzigen. Dit is een schermafbeelding die de videomodus van de camera-app weergeeft:

video mode

3. Positioneer uw camera naar wat moet worden opgenomen en tik daarna op video om het opnemen te starten.
  4. Tik nogmaals op deze knop zodra u klaar bent met opnemen.
  5. Uw video zou nu moeten zijn vastgelegd. Gedurende een halve seconde zal een miniatuur van de video worden weergegeven. Als u deze video wilt delen of verwijderen, tik dan op de miniatuur van de video.
Noot: u kunt video’s later nog verwijderen of delen vanuit de Galerij.

Deel dit artikel: http://mzl.la/11MRLLe