Yahoo!- en at&t-mail melden dat uw browser Flash blokkeert

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Update: Yahoo werkt aan een oplossing voor dit probleem. Probeer de pagina via shift-vernieuwen opnieuw te laden (houd Shift ingedrukt en klik op de knop Vernieuwen) om dit te verhelpen.

Sommige Firefox-gebruikers van Yahoo!- en at&t-e-mail kunnen bij het aanmelden een bericht zien met de tekst “Uw browser blokkeert Flash”. Het lijkt erop dat de website de laatste versie van de Flash-plug-in niet kan herkennen en daarom aanneemt dat deze geblokkeerd is. U zou op de knop OK moeten kunnen klikken en de website verder normaal kunnen gebruiken.

blocking flash

Als u merkt dat u problemen met de website hebt of het wegklikken van deze melding problemen oplevert, kunt u naar de “Klassieke” weergave overschakelen totdat het probleem is verholpen.

1. Klik op Opties in de rechterbovenhoek van de e-mailwebsite.
  2. Selecteer Klassieke versie… vanuit het menu.

Classic view
  3. Bevestig uw keuze door op de knop Overschakelen naar Klassieke mail te klikken.