Uw add-ons benaderen met een Mozilla-account

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 140217
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Add-ons gebruikt Firefox Accounts voor een meer geïntegreerde ervaring met alle Mozilla-services en -producten. Gebruik hiervoor uw bestaande Firefox-account of maak een nieuwe aan om uw bestaande add-ons op https://addons.mozilla.org te benaderen.

Upgraden vanaf een Add-ons-account naar een Firefox-account

Als u een bestaande Add-ons-account hebt, kunt u naar een Firefox-account upgraden door u aan te melden met een Firefox-account die met het e-mailadres voor Add-ons overeenkomt.

Hieronder vindt u instructies voor het aanmelden of registreren.

Aanmelden bij een bestaande account

Als u al een Firefox-account hebt, kunt u zich bij de Add-ons-website aanmelden.

1. Ga naar de Add-ons-website.
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in, en klik daarna op Aanmelden.
  4. U wordt teruggeleid naar https://addons.mozilla.org.

Een nieuwe account aanmaken

Als u nooit een Add-ons-account of Firefox-account hebt gehad, registreer u dan voor Firefox Accounts om met de Add-ons-website aan de slag te gaan.

1. Ga naar de Add-ons-website.
  2. Klik op Registreren.
  3. Voer uw e-mailadres, wachtwoord en leeftijd in, en klik daarna op Account aanmaken.
  4. Klik in een ander tabblad op de verificatiekoppeling in uw e-mailbericht.
  5. Er wordt gemeld dat u Add-ons kunt gaan gebruiken; u kunt dit tabblad nu sluiten.
  6. Keer terug naar het tabblad waarmee u uw Firefox-account hebt gemaakt.
  7. U wordt teruggeleid naar https://addons.mozilla.org.

Bekijk Access Mozilla Services with a Firefox Account voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn add-ons als ik overga naar een nieuwe Firefox-account?

Via uw nieuwe Firefox-account hebt u toegang tot al uw add-ons.

Waarom zou ik een Firefox-account willen hebben?

Een Firefox-account is het primaire accountsysteem dat door Firefox wordt gebruikt, en wordt meestal gebruikt om services van Firefox tussen meerdere apparaten te synchroniseren. Zelfs als u Sync niet gebruikt, zullen veel Firefox-gerelateerde services spoedig worden gemigreerd om uw aanmeldingsproces te vereenvoudigen, waardoor het makkelijker voor u wordt om nieuwe services te gaan gebruiken.

Waar kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Zodra u een Firefox-account hebt, kunt u naar https://accounts.firefox.com gaan, u aanmelden en naast Wachtwoord op Wijzigen… klikken.