Uw add-ons benaderen met een Mozilla-account

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 129963
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Add-ons gebruikt nu Firefox Accounts voor een meer geïntegreerde ervaring met alle Mozilla-services en -producten. Gebruik hiervoor uw bestaande Firefox-account of maak een nieuwe aan om uw bestaande add-ons op addons.mozilla.org te benaderen.

Upgraden vanaf een Add-ons-account naar een Firefox-account

Als u een bestaande Add-ons-account hebt, kunt u naar een Firefox-accounts upgraden door de volgende stappen te volgen.

1. Klik op Aanmelden.
  2. Voer uw e-mailadres in, en klik daarna op Doorgaan.
  3. Vul de vereiste e-mailadres- en wachtwoordvelden in en klik op Aanmelden.
  4. Er wordt gevraagd of u naar Firefox Accounts wilt migreren. Klik op Doorgaan.
  5. Meld u aan bij uw Firefox-account of maak een nieuwe aan. Zie Access Mozilla Services with a Firefox Account voor meer informatie.
  6. U wordt teruggeleid naar addons.mozilla.org.

Een nieuwe account aanmaken

Als u nooit een Add-ons-account hebt gehad, registreer u dan voor Firefox Accounts om met de Add-ons-website aan de slag te gaan.

1. Klik op Registreren.
  2. Voer uw e-mailadres in, en klik daarna op Doorgaan.
  3. Vul de vereiste e-mailadres- en wachtwoordvelden in en klik op Registreren. Zie Access Mozilla Services with a Firefox Account voor meer informatie.
  4. U wordt teruggeleid naar de add-ons-website.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik geen toegang meer heb tot mijn oude e-mailaccount, maar me wel kan aanmelden bij addons.mozilla.org?

Als u een add-on-ontwikkelaar bent, kunt u een nieuwe Firefox-account aanmaken via een ander e-mailadres, en u daarna aanmelden bij addons.mozilla.org via de oude e-mailaccount. Klik op uw naam en daarna op Accountinstellingen om uw e-mailadres te wijzigen naar het adres dat voor uw Firefox-account wordt gebruikt.

Wat betekent de fout ‘Uw Firefox-account bestaat al op deze website’?

Deze fout treedt op als u tijdens het migratieproces uw e-mailadres hebt gewijzigd, maar beide e-mailadressen al op Add-ons bestaan.

Als u bijvoorbeeld accounts op Add-ons hebt met de adressen work@example.com en home@example.com, kunt u work@example.com niet migreren naar een Firefox-account onder home@example.com.

Om dit te verhelpen, kunt u hetzelfde e-mailadres gebruiken als tijdens het aanmelden bij Firefox Accounts. Als alternatief kunt u, als u een van de accounts niet wilt behouden, het adres verwijderen of naar iets anders wijzigen en het migratieproces opnieuw starten op de account die u wilt behouden.

Wat gebeurt er met mijn add-ons als ik overga naar een nieuwe Firefox-account?

Via uw nieuwe Firefox-account hebt u toegang tot al uw add-ons.

Waarom zou ik een Firefox-account willen hebben?

Een Firefox-account het primaire accountsysteem dat door Firefox wordt gebruikt, en wordt meestal gebruikt om services van Firefox tussen meerdere apparaten te synchroniseren. Zelfs als u Sync niet gebruikt, zullen veel Firefox-gerelateerde services spoedig worden gemigreerd om uw aanmeldingsproces te vereenvoudigen, waardoor het makkelijker voor u wordt om nieuwe services te gaan gebruiken.

Waar kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Zodra u een Firefox-account hebt, kunt u naar accounts.firefox.com gaan, u aanmelden en naast Wachtwoord op Wijzigen klikken.

Als u uw huidige wachtwoord nog weet:

1. Meld u aan bij addons.mozilla.org.
  2. Klik op uw naam, en klik daarna op Accountinstellingen.
  3. Klik op Firefox-account beheren. De Firefox Accounts-instellingenpagina wordt in een nieuw tabblad geopend, waarin u uw wachtwoord kunt herinitialiseren.

Als u uw huidige wachtwoord bent vergeten:

1. Meld u aan bij addons.mozilla.org.
  2. Klik op de Firefox Accounts-pagina die vraagt uw wachtwoord in te voeren op Wachtwoord vergeten?
  3. Volg de vragen om uw wachtwoord te herinitialiseren.