Toegankelijkheid niet beschikbaar bij multi-process-ondersteuning

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 136202
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Toegankelijkheidsfuncties worden in multiprocess-Firefox nog niet volledig ondersteund. Als software van derden (zoals schermlezers, Windows-software voor aanraakschermen of antispywareprogramma’s) om toegang tot toegankelijkheidsfuncties van Firefox vraagt, beperkt Firefox deze toegang tot webinhoud om stabiliteitsproblemen te voorkomen. Herstarten van Firefox zal de browser terugzetten naar single-process-modus en automatisch de toegankelijkheidsfuncties weer inschakelen.

Toegankelijkheidsfuncties van Firefox automatisch weer inschakelen

1. Herstart Firefox om toegankelijkheidsfuncties volledig in te schakelen nadat u hierover een melding hebt ontvangen. Firefox wordt opnieuw gestart in single-process-modus.
  2. Om het inschakelen van electrolysis (multiprocess) voor testdoeleinden the forceren, gaat u naar de about:config-instellingen en stelt u de voorkeur browser.tabs.remote.force-enable in op true. Alleen aanbevolen voor ervaren gebruikers.
  3. Vermijd het gebruik van software van derden die om toegankelijkheidsfuncties binnen Firefox vraagt.