Template:vpnreason

De Mozilla VPN biedt een versleutelde tunnel naar het web vanuit elke software of app op uw computer of mobiele apparaat. Door verbinding te maken met het internet via een andere server verbergt u uw echte locatie en zet u gegevensverzamelaars, die een profiel van u kunnen maken op basis van uw locatie, op een dwaalspoor. Als u zich bijvoorbeeld in Friesland bevindt en u een server in Sydney, Australië kiest, denken gegevensverzamelaars dat u verbinding maakt vanuit Sydney.