Template:flasheol

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Ondersteuning voor Flash is in Firefox-versie 56 beëindigd. Net als andere populaire browsers ondersteunt Firefox geen Flash-inhoud meer op mobiele websites, en heeft Adobe Flash voor Android in 2012 verwijderd. Neem voor websites waarvan u afhankelijk bent en die nog steeds Flash gebruiken rechtstreeks contact op met de website-eigenaar en vraag hem of haar de website bij te werken naar open standaarden.