Firefox Synchronisatie instellen in Firefox voor Android

(Doorgestuurd vanaf Sync logins in Firefox for Android)

Meld u aan bij uw Mozilla-account op Firefox voor Android om uw bladwijzers, creditcards, geschiedenis, aanmeldingen en open tabbladen op uw apparaten te synchroniseren.

Aanmelden bij uw Mozilla-account

Optie 1: uw mobiele browser koppelen met Firefox voor desktop

Uw bladwijzers, creditcards, geschiedenis, aanmeldingen en open tabbladen synchroniseren met Firefox Synchronisatie met gebruik van een bestaande Mozilla-account en een QR-code:

• In uw Firefox Desktop:
    1. Ga naar firefox.com/pair.
    2. Klik op Beginnen.
  • In uw Firefox voor Android-app:
    1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Uw gegevens synchroniseren en opslaan.
    3. Tik op Klaar om te scannen.
    4. Richt uw camera op de QR-code op uw computer.

Optie 2: aanmelden met aanmeldingsgegevens

Uw bladwijzers, creditcards, geschiedenis, aanmeldingen en open tabbladen synchroniseren met Firefox Synchronisatie door u eenvoudigweg aan te melden bij uw bestaande Mozilla-account:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Uw gegevens synchroniseren en opslaan.
  3. Tik op E-mail gebruiken.
  4. Voer de aanmeldgegevens van uw Mozilla-account in wanneer daarom wordt gevraagd.

Kiezen wat u wilt synchroniseren

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op uw e-mailadres.
  4. Zet een vinkje naast de soorten gegevens die u wilt synchroniseren:
    • Bladwijzers
    • Creditcards
    • Geschiedenis
    • Aanmeldingen
    • Open tabbladen
Noot: Firefox Synchronisatie is geen online hulpmiddel voor reservekopieën, maar is ontworpen om u in staat te stellen uw surfgegevens tussen twee of meer installaties van Firefox te synchroniseren. Om een reservekopie van uw gegevens te maken, zie Een reservekopie van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten.