De standaardtaal wijzigen in Firefox OS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 80302
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De standaardtaal wijzigen

Zorg ervoor dat u zich op het startscherm bevindt.

1. Open de app Instellingen de app InstellingenSettings 1.4Settings- 2.0 (small).
  2. Scroll naar de sectie Persoonlijke instellingen en tik op Taal.

(Schermafbeelding)V2.0
  3. Tik in het volgende scherm op het vervolgkeuzemenu om de lijst van beschikbare talen te zien.

change_language
    • Het vinkje geeft de taal aan die op dat moment is geselecteerd.
  4. Tik op de taal van uw voorkeur, en tik daarna op OK om uw selectie op te slaan.
Wilt u meehelpen? Zie Vertaal hulpartikelen! om hulp voor Firefox OS naar uw taal te vertalen.