Split tunneling – Mozilla VPN gebruiken met specifieke apps in Windows, Linux en Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 229425
  • Gemaakt:
  • Auteur: Mark Heijl
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Fjoerfoks
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Mozilla VPN beschikt over een functie Split Tunneling, waarmee u kunt kiezen welke apps met de VPN verbinden, terwijl andere apps rechtstreeks zonder bescherming met het internet mogen verbinden.

Mozilla VPN moet zijn uitgeschakeld om app-toestemmingen te bewerken.
  1. Open Mozilla VPN en tik op het pictogram Instellingen vpn settings icon.
  2. Tik (of klik) op Netwerkinstellingen.
  3. Tik (of klik) op App-toestemmingen.
  4. Tik (of klik) op de schakelaar naast Alle apps met VPN beschermen.
    split tunnel

Bezoek voor meer info Toepassingen uitzonderen van Mozilla VPN-bescherming.